Αναβάλλονται λόγω του κορωνοϊού η ημερίδα για το Ύψωμα 731 και η εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των Γυναικών από το Δήμο Σερρών

Ως έκτακτο μέτρο για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Σερρών σας ανακοινώνει ότι αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

α. η ημερίδα για το Ύψωμα 731, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, 8 Μαρτίου, και ώρα 11:30π.μ., στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

β. η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την ίδια μέρα, στην αίθουσα του Ομίλου «Ορφέας» Σερρών, και ώρα 19:30, απ’ το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των Γυναικών.


Θα τελεστεί κανονικά η επιμνημόσυνη δέηση στον αδριάντα του Εμμανουήλ Παππά, στην Πλατεία Ελευθερίας

Να σημειωθεί πως, σε ό,τι αφορά τις εκδηλώσεις για το Ύψωμα 731, θα τελεστεί κανονικά η επιμνημόσυνη δέηση στον αδριάντα του Εμμανουήλ Παππά, στην Πλατεία Ελευθερίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00π.μ.

Στις 11:30π.μ., θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Σερρών, στην οποία θα συμμετάσχουν ο συγγραφέας-ερευνητής, Ηλίας Κοτρίδης, και ο π. Υπουργός και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων κατά το Έπος 1940-41, Γεώργιος Σούρλας.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here