Ανδρέας Λοβέρδος Εκφράζω τους πολίτες που σκέφτηκαν το 2019 να μην βγει ο Τσίπρας!

Ανδρέας Λοβέρδος: Πρόσκληση να έρθουν στην κάλπη να ψηφίσουν οι Σερραίοι

Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία μιας μεγάλης δημοκρατικής διαδικασίας, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στους φίλους και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ που θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά, που απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους των Σερρών να έρθουν στην κάλπη , καθώς όπως είπε «δεν με νοιάζει τι ψήφισαν το 2015, τι ψήφισαν το 2012, απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο»

Δεν απευθύνομαι στο 6-7%, στόχος μου είναι να κάνουμε πια ένα πολύ μεγάλο κόμμα και για αυτό υπόσχομαι, διεκδικώ και παλεύω, ώστε το κόμμα μας να είναι υπερδιπλάσιο στις εκλογές του 2022-2023

Τέλος είπε πως στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, αν είναι πρόεδρος ο χαιρετισμός θα είναι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Βέβαια ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε όπως και σε κάθε του ομιλία πως πρώτο και τελευταίο στοιχείο της πολιτικής μας είναι το τσάκισμα της γραφειοκρατίας, ενώ από την αρχή απέρριψε όλες τις σκέψεις περί προοδευτικής κυβέρνησης, γκρεμίζοντας τα όνειρα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ

Κάθε τέτοιου είδους προοδευτικής ή μη συγκυβέρνησης σκοτώνει το ΠΑΣΟΚ, είπε χαρακτηριστικά που θεωρεί πως τα νούμερα που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις είναι τεράστια

Φυσικά δεν παρέλειψε να κατακρίνει την κυβέρνηση για όλα όσα δεν έκανε τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για το ΕΣΥ , ζητώντας την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, ενώ για το ταμείο ανάκαμψης επεσήμανε πως δεν θα ζήσουν οι μικρές και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις, και πως θα ζήσουν αν αλλάξουμε το κράτος και πως τώρα που είμαστε εκτός μνημονίων κλείνουν δομές υγείας …

Βεβαίως ο κ.Λοβέρδος αναφέρθηκε και σε όσους βάφτισαν το ΠΑΣΟΚ, ένα ΚΙΝΑΛ από το οποίο έφυγαν οι περισσότεροι σε άλλα κόμματα…

Κανένα κόμμα δεν είναι ιδιοκτήτης των ψήφων άλλωστε….
Προφανώς και σύμφωνα με τον Λοβέρδο ισχύει το δόγμα του Καζαντζάκη που έλεγε «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!»

Ανδρέας Λοβέρδος: Εκφράζω τους πολίτες του κέντρου που σκέφτηκαν το 2019 να μην βγει ο Τσίπρας!

Μπορεί να άλλαξε ο κ.Λοβέρδος τον τόπο της συνέντευξης τύπου, λόγω των επιδημιολογικών αλλαγών και αναγκών που προέκυψαν , αλλά και την ώρα, παρέμεινε στην «ώρα .. ΠΑΣΟΚ» !

Δηλαδή ένα εικοσάλεπτο μετά….

«Κάθε πολίτης που έρχεται από άλλο κόμμα για να μας ψηφίσει είναι για μας μια δημοκρατική γιορτή.

Όταν το 2004 καθιερώσαμε την ανοικτή ψηφοφορία σε αυτό σκοπεύαμε: να έρθουνε πολίτες από άλλα κόμματα και να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε στις τάξεις μας.

Άρα καλοδεχούμενοι όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ βλέπω προσέλευση πολιτών. Και βλέπω προσέλευση πολιτών που ψήφισαν ΝΔ το 2019 και γυρίζουν πίσω. 

Και αυτούς τους εκφράζω γιατί είναι πολίτες του κέντρου που σκέφτηκαν το 2019 να μην βγει ο Τσίπρας», υπογράμμισε ο ίδιος. 

«Βλέπω πολίτες που έρχονται πίσω που επί δέκα χρόνια δεν έχουν ψηφίσει τίποτε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010.

Έρχονται κι αυτοί», δήλωσε επιπρόσθετα.

Όπως επίσης συναντώ πολίτες που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι πολύ δυσαρεστημένοι και μου λένε αν βγεις θα έρθουμε γιατί θα ξέρουμε ότι πάμε σε μεγάλο κόμμα, σε μικρό δεν γυρνάμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος. 

Κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής του είναι, όπως είπε, ο περιορισμός και το τσάκισμα της γραφειοκρατίας , καθώς από αυτήν υποφέρει η ελληνική οικονομία.

Αναφερόμενος στο επιχειρείν ο κ. Λοβέρδος , επεσήμανε πως μοχλός ανάπτυξης  είναι η καθημερινή λειτουργία της οικονομίας και σε αυτές θα σταθούμε αλληλεγγύη”. Εξέφρασε τη στήριξη του στον αγώνα του κλάδου της εστίασης θεωρώντας δίκαια τα αιτήματα τους.

Τέλος ο κ. Λοβέρδος, απέρριψε κάθε σκέψη για προοδευτική διακυβέρνηση , σημειώνοντας πως οπουδήποτε τέτοια συζήτηση σκοτώνει το ΠΑΣΟΚ!

Όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ , αλλά και την ίδια την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Άλλωστε η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά με τον αριθμό των στιγμών που μας κόβεται η αναπνοή….

Και από τέτοιες το ΠΑΣΟΚ ήταν …γεμάτο!
Σωστά;