Τριάντα εστιατόρια σε όλη τη χώρα, βραβεύτηκαν χθες με Χρυσό Σκούφο, που αποτελεί το Όσκαρ γεύσης του Αθηνοράματος.
Η μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας υλοποιήθηκε σε μία «zero food waste» τελετή απονομής, που έδωσε και το σύνθημα, ότι δεν πετάμε τίποτα καθώς όλα μπορούν να αξιοποιηθούν σε μία κουζίνα.
Παράλληλα, τέσσερα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη, τρία στη Χαλκιδική και ένα στις Σέρρες έλαβαν την τιμητική διάκριση Top Notch, βραβείο που απονεμήθηκε συνολικά σε 37 εστιατόρια.
Ποιο ήταν αυτό;
Η ταβέρνα «Ανδρέας» στην Σκοπιά, μετά την Μεσορράχη και το Σφελινό…
Τυχαίο;
Δεν νομίζω;