Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκινά Αναδιάταξη της κομματικής μηχανής του ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκινά την αναδιάταξη της κομματικής μηχανής του ΠΑΣΟΚ, με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Τρεις μέρες πριν τη συμπλήρωση των πρώτων εκατό ημερών στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα καλέσει τα μέλη της κεντρικής επιτροπής να ξεκινήσουν την κάθοδο στους πολίτες, με στόχο τη συσπείρωση παραδοσιακών και νέων ακροατηρίων του κόμματος και αναμένεται να περιγράψει τα  επόμενα ορόσημα, όπως είναι η ανακοίνωση της επιτροπής αυτο-οργάνωσης, του ψηφιακού κόμματος και του προσδιορισμού του συνεδρίου.

Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένας χάρτης γεγονότων ως τα τέλη της Άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού με προγραμματικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ώστε να συνδιαμορφωθούν τα προγραμματικά προτάγματα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Θεματικές ενότητες, όπως είναι η ενέργεια, η υγεία, το αγροτικό μοντέλο, η διαφάνεια, η οικονομία κτλ. θα φιλοξενηθούν σε πρωτεύουσες νομών, αλλά και σε περιοχές του λεκανοπεδίου.

Να σημειώσω εδώ πως την προηγούμενη βδομάδα ο Τσίπρας δεν μετείχε στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES) για την Ουκρανία και φυσικά ούτε στο μέλλον θα συμμετέχει ως …παρατηρητής!

Τυχαίο;

Δεν νομίζω;