Δίνει επισήμως αυτή την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης: Το σύνθημα για την αναδιάταξη του ΠΑΣΟΚ

Το σύνθημα για την αναδιάταξη της κομματικής μηχανής του ΠΑΣΟΚ δίνει επισήμως αυτή την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ. 

Τρεις μέρες πριν την συμπλήρωση των πρώτων εκατό ημερών στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη θα καλέσει τα μέλη της κεντρικής επιτροπής να ξεκινήσουν την «κάθοδο» στους πολίτες με στόχο την συσπείρωση παραδοσιακών και νέων ακροατηρίων του κόμματος και αναμένεται να περιγράψει τα επόμενα ορόσημα, όπως είναι η ανακοίνωση της επιτροπής αυτό-οργάνωσης, του ψηφιακού κόμματος και του προσδιορισμού της ημερομηνίας του συνεδρίου. 

Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένας χάρτης γεγονότων ως τα τέλη της άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού με προγραμματικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα ώστε να συνδιαμορφωθούν τα προγραμματικά προτάγματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Θεματικές ενότητες όπως είναι η ενέργεια, η υγεία, το αγροτικό μοντέλο, η διαφάνεια, η οικονομία κτλ θα φιλοξενηθούν σε πρωτεύουσες νομών, αλλά και σε περιοχές του λεκανοπεδίου. 

Όλα αυτά βέβαια αν δεν γίνουν οι προσδοκώμενες εκλογές

Γιατί λογικά κάποια στιγμή αν τελειώσει ο πόλεμος θα προκηρυχθούν!

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί….