Ανέβηκαν οι τόνοι στο Δήμο Βισαλτίας!

Με δύο συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας.

Η 1η συνεδρίαση ήταν για τον ορισμό δύο ατόμων από τη μειοψηφία στην Εκτελεστική Επιτροπή όταν συνεδριάζει ως πειθαρχικό όργανο.

Στην 2η συνεδρίαση τα 16 από τα 17 θέματα πέρασαν ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία και σε κλίμα συναίνεσης, αφού η δημοτική αρχή παραχώρησε επιπλέον θέσεις στις σχολικές επιτροπές στην αντιπολίτευση.

Όμως, οι τόνοι ανέβηκαν στο 5ο θέμα που αφορούσε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Η αντιπολίτευση ζήτησε αναβολή του θέματος επειδή δεν συμφωνούσε με τον κωδικό, ο οποίος αφορούσε τον διορισμό Ειδικών Συνεργατών και Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Βισαλτίας, θέσεις, οι οποίες προβλέπονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του εκάστοτε δημάρχου σύμφωνα με το νόμο .

Η αναβολή όμως του θέματος προξενεί και την αναβολή κωδικών όπως επισκευές, αγορά ανταλλακτικών και μισθώσεις μηχανημάτων κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης.

Τελικά, μετά από ψηφοφορία η εισήγηση της αντιπολίτευσης για αναβολή του θέματος επικράτησε με αποτέλεσμα να αναβάλλονται σχετικές εργασίες που έχουν προγραμματιστεί και θα πρέπει να υλοποιηθούν προς όφελος των πολιτών.

Πάντως μη νομίζεται ότι θα στρώσουν εύκολα τα πράγματα στην Νιγρίτα, όπως και σε αρκετούς ακόμα δήμους του Νομού Σερρών!

Ήδη ο Αστέριος Δουβίτσας πέρασε στην επίθεση αναγορεύοντας τον Μασλαρινό «σουλτάνο»

Τι λέει;

«Πως έχει καταντήσει γραφική η νέα δημοτική αρχή αλλά ακόμη περισσότερο ο δήμαρχος.

Τι και αν επισημάναμε κάποια πράγματα αυτός το ίδιο μοτίβο και έπεται συνέχεια Τη Δευτέρα έχουμε δημοτικό και πάλι έχουμε το θέμα του γενικού γραμματέα.

Μάλλον δεν μπόρεσε να το αλλάξει όπως είπε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος » ψηφίστε ότι θέλετε εγώ θα το αλλάξω»

Δεν έχει καταλάβει μάλλον ποιος είναι ο ρόλος του ή καλύτερα θα έλεγα ότι υπηρετεί ένα θεσμό.

Κρίμα για όλους τους συνδημότες μας.

Πρώτη φορά βλέπω «έπιασε δουλειά στο Δήμο Βισαλτίας» (τι ειναι 8μηνητης ή διορισμένος υπάλληλος μέσω ΑΣΕΠ χωρίς να υποτιμώ τους υπαλλήλους) Επίσης το αυτοκίνητο της τεχνικής υπηρεσιας πάλι στο σπίτι του στη Σέρρες Παρασκευή Σάββατο Κυριακή ενώ οι υπηρεσίες είναι κλειστές.

Τελικά θα μας πει που μένει?!!!!!!!

Διότι απο το «Παλιοτρους» κατάγεται, στο Σιτοχώρι μένει, έτσι δηλώνει ο δήμαρχος στο διαδίκτυο.

Μια αλήθεια θα μας πει?? Επίσης ο γενικός γραμματέας που δεν έχει οριστεί αλωνίζει στο Δήμο παίρνοντας επίσημα έγγραφα στα χέρια του από τους υπαλλήλους το οποίο είναι παράνομο.

Να μας πει με ποια ιδιότητα ο κύριος Μασλαρινος αφήνει άσχετο μη διορισμένο πολίτη να πράττει παράνομα κατέχοντας δημόσια έγγραφα στα χέρια του.

Μάλλον δεν έχει καταλάβει ποια θέση κατέχει. Τελικά δεν έχει έρθει το τέλμα στα πολιτικά γραμμάτια του δημάρχου, περιμένουμε να δούμε πόσα έχει ακόμη…. Πάντως το ανησυχητικό και το άσχημο είναι να υπάρχουν υπάλληλοι δύο κατηγοριών και να γίνονται ήδη διακρίσεις διαχωρισμός μεταξύ υπαλλήλων. Δημιουργήθηκε ένα κλίμα δυσαρέσκειας ….

Και μετά μου λέτε πως θα έπρεπε να ισχύσει ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ…

Βρε καλή η συναίνεση δεν λέω, αλλά αν δεν …περπατάει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here