Ανεβοκατεβαίνουν οι τόνοι στη πολιτική ζωή του Δήμου Σερρών!

Ανεβοκατεβαίνουν οι τόνοι στη πολιτική ζωή του Δήμου Σερρών

Από τη μία η «παράκληση – εντολή» από τον Δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη να παραιτηθεί ο κ. Τερζής από την ΚΕΔΗΣ, ανέβασε τους τόνους, ενώ από την άλλη η είδηση ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας κ. Αραμπατζής έγινε …παππούς, ηρέμησε τα πνεύματα.

Και σήμερα μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Ιωάννης Γάτσιος με μια λιτή δήλωση υπέβαλλε την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης (ΔΕΥΑΣ) καθώς και από όλες τις θέσεις που κατέχει στα διοικητικά συμβούλια δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Κρατάει φυσικά την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, και καλά κάνει, ενώ στην «δημοσιογραφική πιάτσα» ακούγεται πως ο κ.Γάτσιος θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Χρυσάφη.

Θα μου επιτρέψετε εδώ να σημειώσω πως δεν ετέθη προχθές στην προ σύσκεψη θέμα από τον κ. Αγγελίδη και την Δημοτική Πρωτοβουλία για τον Γάτσιο, παρότι ήταν γνωστό πως την Κυριακή δεν ανακοινώθηκε από τον κ.Αραμπατζή η υποψηφιότητα του στην Δημοτική Πρωτοβουλία.

Έγραψα εγώ βέβαια ήδη πως όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας είχαν δεσμευτεί εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο, πως αν

δεν παραμείνουν στην παράταξη

δεν θα έχουν θέσεις ευθύνης την τελευταία και προεκλογική χρονιά για λόγους ηθικής …τάξης!

Διαβάστε τη συνέχεια

https://www.e-vima.gr/2019/01/serres-o-k-gatsios-gia-chronia-paramythiaze-ta-meli-kai-toys-filoys-tis-dimotikis-protovoylias/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here