Η Άννα – Μαρία Εξέκη στη Συμμαχία Σερραίων

Γεννήθηκα το 1994 και έχω μεγαλώσει στην πόλη των Σερρών, όπου ζω μέχρι και σήμερα, με την οικογένεια μου.

Το 2012 ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το 2017 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδικότητα στη Μηχανογραφημένη Λογιστική και έπειτα αποφοίτησα από το τμήμα BA Economics του University of East London.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με θέματα « Επαγγελματική Συμβουλευτική σε Καιρούς Οικονομικής Κρίσης, Η Γνώση & η Ελευθερία στην Οικονομία & την Πολιτική, Σύγχρονες Τάσεις στη Λογιστική, Διαχείριση Άγχους – Στρες – Αγωνίας »

Γνωρίζω άριστα την Αγγλική γλώσσα και έχω πιστοποιήσεις ως κάτοχος πιστοποιητικού ECDLCore από την PeopleCert Ελλάς και ως Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Εργάστηκα στην εταιρεία Vakpumps μία κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία αντλιών ως υπάλληλος Διαχείρισης Οικονομικών Απαιτήσεων τελώντας την εξάμηνη πρακτική άσκηση μου και στη συνέχεια ξεκίνησα να εργάζομαι ως βοηθός λογιστή σε λογιστικό γραφείο όπου εργάζομαι μέχρι και σήμερα.

Μέσα από την ακαδημαϊκή μου πορεία και μέχρι τώρα επαγγελματική εμπειρία, έχω αναπτύξει ικανότητες όπως εξωστρέφεια, δεκτικότητα, ομαδικότητα, προσήνεια και ευσυνειδησία οι οποίες με έχουν βοηθήσει τόσο στην επαγγελματική μου πορεία όσο και στην προσωπική μου ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here