Πληθαίνουν επικίνδυνα οι αντιεμβολιαστές

Κάθε Τετάρτη το ραντεβού τους στην Αθήνα

Την ώρα που τα κρούσματα πληθαίνουν επικίνδυνα οι αντιεμβολιαστές αποφάσισαν να αναλάβουν και πάλι δράση διαμαρτυρόμενοι για τον εμβολιασμό και τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη συλλαλητήρια έγιναν και σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, από τις οποίες δεν μπορούσε να λείψει η πόλη των Σερρών.

Ο κόσμος στη πόλη μας, κατάφερε να γεμίσει άλλη μια φορά την πλατεία Ελευθερίας και στην συνέχεια να βαδίσει σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Με τους συμμετέχοντες να διαδηλώσουν κατά της απόφασης υποχρεωτικού εμβολιασμού ομάδων εργαζόμενων, χωρίς φυσικά κανένα μέτρο προστασίας από την covid -19!

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και στους ώμους, με πανό και πολλά συνθήματα υπέρ της ορθοδοξίας, κατάφεραν να εκνευρίσουν μερικούς και άλλους να προσεταιριστούν εκφράζοντας την αντίθεσή τους στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Μπορεί η συμμετοχή του κόσμου να μην ξεπερνούσε εκείνη της περασμένης εβδομάδας και να έγινε όπως και η προηγούμενη με κάλεσμα συμμετοχής μέσω διαδικτύου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει η Ελληνική Σημαία οι σταυροί και τα πανό με σύνθημα η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι … καθήκον.

Για όλους αυτούς μετράει η συνείδηση να είναι πεντακάθαρη, καθώς δεν θα την χρησιμοποιήσουν ποτέ!

Στις Σέρρες καθημερινά διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων

Προφανώς όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν δεν βλέπουν πως καθημερινά έχουμε σταθερά διψήφιο αριθμό κρουσμάτων και πολλές φορές μπροστά έχει και ένα …δύο!

Ευτυχώς οι εμβολιασμοί προχωρούν αν και έχω την αίσθηση πως μπορεί η κυβέρνηση να έχει ρίξει όλο το βάρος στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, παραμελώντας όμως την ενίσχυση των Νοσοκομειακών Δομών με προσωπικό.

Το τι γίνεται δεν μπορώ να το καταλάβω καθώς βλέπω για παράδειγμα την Μύκονο, όπου η εμβολιαστική κάλυψη των κατοίκων έφτασε το 90%, εν τούτοις αναγκάστηκαν οι Υγειονομικές αρχές και η Κυβέρνηση να επιβάλλουν lockdown λόγω της ραγδαίας και ανεξέλεγκτης αύξησης των κρουσμάτων!

Προφανώς θα φταίνε τα εισαγόμενα κρούσματα

Αλλιώς δεν εξηγείται!

Δείτε επίσης