Στις τάξεις των αντιεμβολιαστών Συνωμοσιολόγοι, αρνητές και εκκλησιαστικοί κύκλοι…


Κατά την άποψη των πολλών υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις στις τάξεις των αντιεμβολιαστών.

Ένα τμήμα τωναντιεμβολιαστών που αρνείται να κάνει το εμβόλιο αφορά κάποιους συντηρητικούς ανθρώπους που είναι αντίθετοι σε οποιαδήποτε καινοτομία και φοβάται το άγνωστο.

Και πιστέψτε με πρόκειται για διαχρονική και στάσιμη μερίδα πληθυσμού.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που εκμεταλλεύονται αυτόν ακριβώς τον πληθυσμό για να διαδώσουν τις δικές τους ιδέες.

Μπορεί αυτό να αφορά θρησκευτικές προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες, αλλά μη νομίζετε.

Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας και μάλιστα κάποιοι από αυτούς ή οι συγγενείς τους νόσησαν …

Οπότε ξέρουν καλά και τον ιό και το τι μπορεί να τους προκαλέσει.

Παράλληλα υπάρχουν οι συνωμοσιολόγοι, οι οποίοι επίσης είναι μια ομάδα σταθερή και προφανώς υπήρχε και πριν από τον κορονοϊό.

Μερικές από τις θεωρίες που κυκλοφορούν και μάλιστα ακούστηκαν είναι ότι ο ιός κατασκευάστηκε από τις φαρμακοβιομηχανίες για να βγάλουν λεφτά, ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει και δεν έχει πεθάνει κανείς απ’ αυτόν, ότι είναι ψεύτικη ασθένεια που εφευρέθηκε για να καλύψει τις επιπτώσεις του 5G, ότι με το εμβόλιο στόχος είναι να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και να βάλουν τσιπάκια, όπως επίσης και να αλλάξουν το DNA των πολιτών.

Υπάρχει επίσης μια άλλη ομάδα ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως «γνώστες των πραγμάτων» που «δεν θα φάνε το παραμύθι».

Εδώ μπορεί να υπάρχουν γιατροί και επιστήμονες οι οποίοι θεωρούν πως «ξέρουν καλύτερα» και αμφισβητούν τις μελέτες και έχουν άποψη για το θέμα χωρίς να είναι επιδημιολόγοι ή ιολόγοι.

Γιατί ο ιολόγος από μόνος του είναι μια υποκατηγορία της μικροβιολογίας, μια πολύ δύσκολη ειδικότητα με πολλά άγνωστα κεφάλαια….

Αλλά πολλοί γιατροί, δυστυχώς, χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις παριστάνουν τους ιολόγους.

Μόνο που αν ένας γιατρός πει ότι είναι ειδικός, τον πιστεύουν όλοι!

Δυστυχώς!

Δείτε επίσης