Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης: 3 νέες εντάξεις σε Ηράκλεια, Βισαλτία και Νέα Ζίχνη!

Νέες εντάξεις έργων και μελετών σε δήμους της ΠΕ Σερρών από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης το οποίο συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες με νέες εντάξεις.

Συγκεκριμένα οι 3 νέες εντάξεις σε δήμους της ΠΕ Σερρών αφορούν :

Την προσθήκη κατ’ επέκταση του υφιστάμενου Δημαρχείου και την επισκευή- διαμόρφωση του υφιστάμενου δημοτικού κτιρίου για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του Δήμου Ηράκλειας, προϋπολογισμού 1.374.938,81 €

Την ωρίμανση δράσεων έργων και δράσεων του Δήμου Βισαλτίας με προϋπολογισμό 456.257,32€

Και την συντήρηση των δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, και των σχολικών μονάδων του Γυμνασίου-Λυκείου Αλιστράτης αλλά και αυτών της Νέας Ζίχνης με προϋπολογισμό 616.200,00 €

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση των νέων εντάξεων στο πρόγραμμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε:

«Το είπαμε, το κάναμε. Συνεχίζουμε τις εντάξεις έργων στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, προκειμένου να ενισχύσουμε τον αναπτυξιακό, κοινωνικό και πολιτιστικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Με τις σημερινές αποφάσεις, οι συνολικές εντάξεις έργων στο πρόγραμμα τους τελευταίους 12 μήνες ανέρχονται σε 2,1 δισ. ευρώ, δηλαδή με πρωτοφανή ταχύτητα.

Με σχέδιο, πολλή δουλειά και συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, δρομολογούμε έργα που συμβάλλουν στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, βελτιώνουν στην πράξη την ποιότητα ζωής των πολιτών και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας».