31/01/2023
7 C
Serres

Από την Siris Basketball Academy: Sold out…αγάπης!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική παιδική θεατρική παράσταση «Ο χαμένος κ. Χο-Χο» που διοργάνωσε η Siris Basketball Academy στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών με ελεύθερη είσοδο.


Εκατοντάδες παιδιά και γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αλληλεγγύης κατέκλυσαν τα «Αστέρια» ακόμη και στον εξώστη, δωρίζοντας ταυτόχρονα παιδικά τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια τα οποία θα προσφέρει η Εκκλησία μας τις εορταστικές αυτές ημέρες σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη!


Ανάμεσα στους θεατές της παράστασης παραβρέθηκε και μια μεγάλη παρέα παιδιών από το Κ.Α.Α.ΜΕ.Α. Σερρών που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της ομάδας μας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους οι βουλευτές του νομού μας κ. Τάσος Χατζηβασιλείου και Φωτεινή Αραμπατζή.


Η μοναδική βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός σύντομου slide show που επιμελήθηκε ο μόνιμος συνεργάτης της Siris κ. Χρήστος Αντωνίου (Photometro), μέσα από το οποίο παρουσιάστηκαν το προπονητικό της επιτελείο, οι δράσεις των αγοριών και κοριτσιών της ακαδημίας, καθώς και το μοναδικό ιδιόκτητο προπονητήριο τύπου AirDome στις εγκαταστάσεις του Elpida Resort στην Κοιλάδα που τα φιλοξενεί.

Μικροί και μεγάλοι γέλασαν με την ψυχή τους παρακολουθώντας το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ενώ στο τέλος χειροκρότησαν θερμά όχι μόνο τους πρωταγωνιστές της παράστασης, αλλά και το κοινωνικό μήνυμα που έστειλε μέσα από τα θεατρικά κείμενα η Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών για την σπουδαία περιβαλλοντική αξία της εξοικονόμησης του νερού!


Η συνολική αυτή δράση πέτυχε απολύτως τον παιδαγωγικό και φιλανθρωπικό της σκοπό, προφανώς, διότι ένωσαν τις δυνάμεις τους σημαντικοί φορείς και επαγγελματίες της πόλης μας, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα αγάπη και χαρά στη μεγαλύτερη «περιουσία» της κοινωνίας μας που είναι τα παιδιά!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή και την προσφορά τους:

Την Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Α.Π.Θ. κ. Βούλα Γιανγκάζογλου-Παπούδα συγγραφέα και σκηνοθέτη της παράστασης.

Την παιδαγωγική καλλιτεχνική ομάδα του ΚΔΑΠ «Ονειροδύτες» που «έκλεψε» τις καρδιές των θεατών.

Τον κ. Κυριάκο Θεοδωρίδη για την αριστοτεχνική κατασκευή των σκηνικών και την κ. Μακρίνα Γιανγκάζογλου για την κατασκευή των μοναδικών κουστουμιών της παράστασης.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεολόγο που έδωσε την ευλογία του για να διεξαχθεί η φιλανθρωπική δράση υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας, καθώς και τον συνεργάτη του πάτερ Ηλία Βλάβο για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίησή της.

Τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Γιώργο Ανδρέου που ενέταξε την παράσταση στο εορταστικό πρόγραμμα του Θεάτρου μας, τον Πρόεδρό του κ. Σάββα Ρίζο που φρόντισε προσωπικά, ώστε να μη λείψει τίποτε τόσο από τους συντελεστές της, όσο και από τον κόσμο που την παρακολούθησε, καθώς και όλο το τεχνικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία.

Τον κ. Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών που ήταν ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης.

Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτη Καρύπογλου που όχι μόνο μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά μαζί με τη συνεργάτιδά του κ. Δέσποινα Γκόγκα και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου προσέφεραν την έμπρακτη βοήθειά τους.

Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών κ. Άγγελο Βάκαλο και τα μέλη του Δ.Σ. για την ουσιαστική τους στήριξη.

Τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών κ. Αναστάση Ρόντση και τα μέλη αυτού για την υποστήριξη και τη συμμετοχή.

Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φίλων της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ «Οι Πελαργοί» κ. Κωνσταντίνο Βέρρο και το Δ.Σ. αυτού που στήριξαν τη φιλανθρωπική δράση και έστειλαν το μήνυμά της από τις Σέρρες σε όλη την Ελλάδα!

Τις Παιδικές Κατασκηνώσεις «Τzioni Summer Camp» αποκλειστικό συνεργάτη της ομάδας μας, και ιδιαιτέρως την κ. Στέλλα Τζιώνη, τόσο για τη χορηγία όσο και για για τη συμμετοχή των παιδιών.

Το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών «Μαμ & Νάνι» και προσωπικά την ιδιοκτήτριά του κ. Παυλίνα Δαμκαλή για τη χορηγία και την προσφορά της στις αναξιοπαθούντες οικογένειες της πόλης μας.

Τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αλκμήνη» στην Τερπνή Νιγρίτας και τη διευθυντριά της κ. Αλκινόη Αναστασιάδου για την ευγενική προσφορά στο φιλανθρωπικό σκοπό της παράστασης.

Τα καταστήματα της πόλης μας «Αφοι Μπαδέκα» (Χρώματα & Βερνίκια, Ραιδεστού 6) και «Πουρνάρας» (Είδη Κιγκαλερίας, Πατρ. Γρηγορίου Ζ’ 29) για την αφιλοκερδή συνεισφορά τους στην κατασκευή των σκηνικών.

Το SerresPost και τους συντελεστές του για την άρτια επικοινωνιακή επιμέλεια της φιλανθρωπικής δράσης συνολικά.

Τον Anexartitos.gr και τον ιδιοκτήτη του κ. Χρήστο Πλακιά για τη δημοσιογραφική κάλυψη και το φωτογραφικό ρεπορτάζ της παράστασης.

Την ΕΡΤ Σερρών και τον διευθυντή της κ. Βασίλη Αναστασιάδη για την πολύτιμη συνεισφορά του στη συνολική προβολή της δράσης και το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Τα ΜΜΕ της πόλης μας που κοινοποίησαν τον σκοπό της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Τις εθελόντριες της Siris κ.κ. Μαρία Κωστέα και Όλγα Σαχαρίδου, καθώς και τη μικρή Γεωργία Αρναούτογλου για τη βοήθειά τους στη συγκέντρωση και ταξινόμηση των πολύτιμων αγαθών.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους, αλλά και αυτούς πρόσφεραν δώρα για τα παιδιά, ακόμη κι αν δεν παρακολούθησαν την παράσταση!

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!