Απολύμανση στο αμαξοστάσιο από τη ΔΕΥΑΣ

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται απέναντι στον COVID-19 (κορωνοϊός) πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 13:30 εργασίες απολύμανσης στο αμαξοστάσιο.

Η ΔΕΥΑΣ λαμβάνει απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ και ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος μερίμνησε για την ασφάλεια των δημοτών-καταναλωτών της αλλά και των εργαζομένων της λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19(κορωνοϊός).

ΔΕΥΑΣ: Προληπτικά μέτρα εφαρμόζονται στα γραφεία και στους χώρους εξυπηρέτησης πελατών της δημοτικής επιχείρησης.

Ειδικότερα: 

• Καθημερινή καθαριότητα και τακτική απολύμανση σε όλους τους χώρους των γραφείων της ΔΕΥΑΣ

• Πιστή εφαρμογή μέτρων ατομικής υγιεινής κατά την είσοδο στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ (απολύμανση χεριών με αντισηπτικό)

• Διάθεση αντισηπτικού υγρού για τακτική χρήση από τους εργαζόμενους και τους πελάτες

• Έλεγχος της ροής του αριθμού των πελατών που εισέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ για τις συναλλαγές τους, με την καθοδήγηση στελέχους της δημοτικής επιχείρησης

• Ανάρτηση σε εμφανή σημεία ενημερωτικού υλικού με τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

• Διάθεση ενημερωτικού φυλλαδίου με συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις για τον ιό και οδηγίες σωστής εφαρμογής αντισηπτικού υγρού στα χέρια

• Προτρέπουμε τους καταναλωτές μας για τη δική τους ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση να προτιμούν τη διενέργεια των συναλλαγών τους είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ydata (https://ydata.eu/) είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής.

• Για την προστασία των εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών αλλά και στις ευπαθείς ομάδες, εφαρμόζοντας την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ μεριμνά για την προστασία της υγείας όλων μας, καταβάλλοντας, παράλληλα, κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Σε κάθε περίπτωση επαναξιολογούμε την κατάσταση που διαμορφώνεται, με βάση τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε σχετικά για τυχόν πρόσθετα μέτρα.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here