Αραμπατζής: Ο κ.Γάτσιος, για χρόνια «παραμύθιαζε» τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής βγήκε και επιτέθηκε , πολύ πιο «χαλαρά» βέβαια τον κ. Γάτσιο για την πολιτική επιλογή του.

Με δυό λόγια είπε πως από την παραίτησή του φαίνεται ότι ακολουθεί το προσωπικό του «συμφέρον», από το «συμφέρον» της μεγαλύτερης επιχείρησης του Δήμου μας, σε μέρες και ώρες που ήταν άκρως απαραίτητη η παρουσία του, μιας και καθημερινά «τρέχουν» προγράμματα, και είναι δεδομένο πως με την παραπάνω κίνηση του θα «καθυστερήσει» το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής.

Μιας δημοτικής αρχής που τον τίμησε, αλλά δυστυχώς έγινε «μέγγενη» στα χέρια του, αλλά και στην ίδια την ΔΕΥΑΣ….

Τουλάχιστον όμως αυτός είχε την ευθιξία της παραίτησης, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που προτίμησαν να εκτίθενται δημόσια, με μόνο στόχο την καρέκλα και το προσωπικό τους συμφέρον, στέλνοντας και πάλι με τον τρόπο του ένα μήνυμα στο κ.Τερζή.

Στην παρέμβασή του ο κ.Αραμπατζής είπε για τον Γάτσιο πως δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί το έργο του, που είναι το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής και της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, λόγω κομματικών επιλογών, που από ότι φαίνεται θα ακολουθήσει ως καλός «στρατιώτης» ο κ. Γάτσιος, που για τέσσερα χρόνια «παραμύθιαζε» τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας ,

πως στόχος του ήταν μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση….

Αν το στρατιώτης αναφέρεται για το παρελθόν του κ.Γάτσιου …δεκτό!

Αλλιώς κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του ο κ. Αραμπατζής.

Σωστά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here