Αραμπατζής και Χρυσάφης λένε ΟΧΙ στον λαϊκισμό του Φωτιάδη!

Αραμπατζής και Χρυσάφης λένε

ΟΧΙ στον λαϊκισμό

Την αρχή έκανε ο Θόδωρος Αραμπατζής όταν επιτέθηκε με δριμύτητα εναντίον τον Στέφανου Φωτιάδη,

ζητώντας επιτακτικά από όλους τους υποψηφίους ζητώντας τους να πουν μόνο και πάντα την αλήθεια, εννοώντας σαφώς τις μειώσεις στις τιμές του νερού που υπόσχεται ο κ. Φωτιάδης.

Την σκυτάλη πήρε χθες ο Αλέξανδρος Χρυσάφης που μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Σκούταρι και αναφερόμενος στις «σειρήνες» που μιλάνε για τεράστιες μειώσεις που κάποιοι υπόσχονται στην τιμή του νερού, υπονοώντας σαφώς τον κ.Φωτιάδη,

ζήτησε από τους πολίτες

  • να αντισταθούν στο λαϊκισμό και στα συνειδητά ψέματα,
  • να αντισταθούν στην υποτίμηση της νοημοσύνης τους,
  • να αντισταθούν στη συνειδητή παραπλάνηση, καθώς ο ίδιος θα υποσχεθεί αυτά που μπορεί να κάνει τεκμηριωμένα, κοστολογημένα και υλοποιήσιμα.

Αλέξανδρος Χρυσάφης

Να μείνει όρθια η ΔΕΥΑΣ

Μπορεί να μην έχουν ακόμα τοποθετηθεί όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Δήμο Σερρών για την πολιτική που θα ακολουθήσουν στην τιμή του νερού,

αλλά εδώ και τρεις μέρες και ο κ.Αραμπατζής από την πλευρά του και ο κ. Χρυσάφης από την δική του,

θεωρούν πως πρώτη προτεραιότητα είναι η ίδια η ΔΕΥΑΣ και η σωστή λειτουργία της, ενώ για το θέμα της τιμής του νερού συμφωνούν πως

θα αντισταθούν στο λαικισμό, υπονοώντας πως δεν θα ακολουθήσουν στα ψέματα τον κ.Φωτιάδη.

Στην ομιλία του ο κ. Χρυσάφης αναφέρθηκε για το κυρίαρχο θέμα της τιμολόγησης του νερού λέγοντας:

«Ένα μείζον θέμα που απασχολεί όχι μόνο την περιοχή σας αλλά και όλα τα χωριά στις Σέρρες, είναι η τιμολόγηση του νερού.

Μια τιμολόγηση άδικη, υπέρμετρη και αναποτελεσματική.

Η πρόταση μας περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες και θα έχει σαν αποτέλεσμα την δραστική μείωση των άδικων τιμολογίων τα οποία αυτή τη στιγμή πληρώνετε.

Η μείωση στα τιμολόγια του νερού θα είναι τέτοια που και θα σας ανακουφίσει αλλά και θα κρατήσει τη ΔΕΥΑΣ όρθια για να αντιμετωπίζει τις ανάγκες σας.»

Από την πλευρά του προχθές ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε στην πολιτική της Δημοτικής Πρωτοβουλίας για την τιμή του νερού λέγοντας πως «δεν επιλέγει τον φτηνό λαικισμό στην προσέγγιση με τους συμπολίτες μας, παρά μέσα από το πρόγραμμα και το έργο της «μιλάει» την γλώσσα της αλήθειας.

Το ίδιο επιλέγει να κάνει λέγοντας στον Σερραίο δημότη όλη την αλήθεια για την ΔΕΥΑΣ.

Τι παρέλαβε, ποια έργα ολοκλήρωσε και σε ποια βάση προχωρά τον σχεδιασμό της,

καθώς πρώτη του προτεραιότητα μας μετά την ολοκλήρωση των μελετών για τα αποχετευτικά δίκτυα στις τοπικές κοινότητες και στους οικισμούς,

ήταν και παραμένει η διεκδίκηση της χρηματοδότησης όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελετών ,

αλλά και την άμεση υλοποίησή τους πάντα μέσω προγραμμάτων.

Αναφερόμενος στην απαράδεκτη τακτική του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φωτιάδη, να κάνει συνάντηση με τους εργαζόμενους,

χωρίς την παρουσία ή απλά το κάλεσμα της πολιτικής ηγεσίας της ΔΕΥΑΣ,

και μάλιστα σε ώρα εργασίας, ξεκαθάρισε στον Σερραίο πολίτη ποιος είναι ο λαικισμός και ποιες οι άστοχες προεκλογικές εξαγγελίες,

αλλά και πόσο απέχουν από την ίδια την πραγματικότητα.»

Προχώρησε βέβαια λίγο παραπέρα ερωτώντας τον κ. Φωτιάδη τι θέλει να κάνει στην ΔΕΥΑΣ;

«Θέλετε την μείωση της τιμής του νερού και αν ναι θα το κάνετε με παράλληλη μείωση των μισθών των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΣ;

Τελικά κ. Φωτιάδη θα διατηρήσετε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑΣ, ή σκοπεύεται να την πουλήσετε σε ιδιώτη;

Μήπως θέλετε να προχωρήσετε στην κατάργηση του ειδικού τέλους για τα τεχνικά έργα και αν ναι που θα βρείτε τα χρήματα για να προχωρήσουνε τα έργα;

Και επιτέλους φτάνουν οι ψεύτικες υποσχέσεις!

Καιρός είναι να ακούσουμε και καμία αλήθεια, έτσι για αλλαγή.

Καιρός είναι να πάμε σε ένα θεματικό ντιμπέιτ με θέμα την ΔΕΥΑ Σερρών, είπε ο κ. Αραμπατζής ζητώντας ουσιαστικά να μιλήσουν όλοι οι υποψήφιοι την γλώσσα της αλήθειας και ζητώντας ένα ειλικρινή διάλογο.

Χθες ο κ.Χρυσάφης από την πλευρά του κάλεσε τους πολίτες του Σκουτάρεως να μην παρασύρονται από λαϊκιστές που υπόσχονται τα πάντα στους πάντες.

Συγκεκριμένα τους είπε:

«Καλά τα λόγια και οι οριζόντιες μειώσεις αλλά όταν η αδυσώπητη πραγματικότητα χτυπάει την πόρτα της λογικής, κρύβονται όλοι αυτοί που συνειδητά υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να τα υλοποιήσουν.

Και επειδή σαν λαός έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τον άκρατο λαϊκισμό, σας καλώ να μην παρασυρθείτε από τις σειρήνες μιας εικονικής πραγματικότητας που θα σας προδώσει.

Αντισταθείτε στο λαϊκισμό και στα συνειδητά ψέματα, αντισταθείτε στην υποτίμηση της νοημοσύνης σας, αντισταθείτε στη συνειδητή παραπλάνηση.

Εμείς θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να υποσχεθούμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τεκμηριωμένα, κοστολογημένα και υλοποιήσιμα.

Γιατί το Δήμο δεν το βλέπουμε σαν τρόπαιο, που κατακτιέται με κάθε τίμημα αλλά σαν μια θέση ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς.

Ευθύνη απέναντι στην εντιμότητα, στην αξιοπρέπεια, στην αλήθεια

Αλήθειας όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πάρουν θέση για την πολιτική της ΔΕΥΑΣ και για την τιμή του νερού ή θα επιλέξουν την φτηνή δημαγωγία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here