Αριάδνη Παπαφωτίου: Κακή η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Σερρών

Βέβαια η κ. Παπαφωτίου έχει άποψη και για τα οικονομικά…

Τι μας λέει;

-Όλη η ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ στα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του Δήμου Σερρών την οποία επισημαίναμε συνεχώς με στοιχεία την τελευταία 2ετία, αποκαλύπτεται μέσα από τις αποφάσεις της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (δυστυχώς ΟΜΟΦΩΝΕΣ συνήθως, με τις ψήφους και των τριών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης). 

–Δεν είναι μόνο η σωρεία των απευθείας αναθέσεων, δεν είναι μόνο η δημιουργία νέων Κωδικών πληρωμών με ΑΦΑΙΜΑΞΗ κονδυλίων από άλλα έργα που έτσι οδηγούνται σε ΜΑΤΑΙΩΣΗ, δεν είναι μόνο η απομείωση του ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ του Δήμου που έφτασε πια σε τετραψήφιο ποσό, γεγονός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για έναν Δήμο του μεγέθους του δικού μας!!! 

–Είναι κυρίως η πολιτική αντίληψη αυτής της Ομάδας που «διοικεί» ΜΑΖΙ με την μείζονα Αντιπολίτευση, οτι ο Δήμος είναι ΑΥΤΟΙ και μπορούν να αποφασίζουν κατά βούληση, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ και τελικά εν αγνοία των ΔΗΜΟΤΩΝ, ό,τι τους βολεύει! 

Πού και να μην ήταν ΛΟΓΙΣΤΗΣ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, πού και να μην τα επισήμαινε ΕΓΓΡΑΦΩΣ ακόμη και το ίδιο το Λογιστήριο του Δήμου !!!»

Κυρία Παπαφωτίου να ανατρέξω στις αποφάσεις της ΚΕΔΗΣ όταν ήσασταν και εσείς μέλος του Δ.Σ. ή θα ξαναπάμε στα δικαστήρια;

Για να ζητήσετε και πάλι ..αναβολή;

Πώς γίνεται στην οικονομική επιτροπή την οποία καταγγέλλετε να πραγματοποιήθηκαν 36 συνεδριάσεις και να ελήφθησαν 546 αποφάσεις, εκ των οποίων να κατέληξαν ομόφωνες οι 543;

Και γιατί δεν λέτε τι έκανε το 2018, η τότε διοίκηση του Αγγελίδη που ορθώς κατ΄ εμε έκανε 535.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις;

Όσο για το  2020 οι απευθείας αναθέσεις ήταν 750.000 στο Δήμο Σερρών με τα  264.000 ευρώ να είναι λόγω covid , μιας και ήρθαν τα χρήματα για αυτό τον σκοπό και με ειδική εντολή από την κυβέρνηση….

Συνεπώς οι απευθείας αναθέσεις και του ενός και του άλλου είναι ….ίδιες!

Σωστά;