Ο αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου καταγγέλλει πως Η Ελλάδα βάζει τις φωτιές στην Τουρκία

Πάντως μπορεί όλοι να μιλάνε για εκλογές, αλλά κανένας στην ουσία δεν τις θέλει μιας και το βλέμμα όλων είναι στην …Τουρκία!

Γιατί από αυτούς λογικά θα εξαρτηθεί αν και πότε θα πάμε στις εκλογές.

Χθες μάλιστα την ευθύνη για τις πυρκαγιές στη δυτική Τουρκία, και συγκεκριμένα στη Μαρμαρίδα, επιχείρησε να μεταθέσει με ανυπόστατους ισχυρισμούς, ο απόστρατος αντιναύαρχος, αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου Τζιχάντ Γιαϊτζί.

Τι είπε και μάλιστα δημοσίως;

Πως η κοινοπραξία ΡΚΚ-FETO-ΕΛΛΗΝΩΝ (!) άρχισε να καίει τα δάση μας αυτό το καλοκαίρι για να μην υπάρχουν εισοδήματα από τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία και έτσι να προκληθεί εσωτερική αναταραχή στην κοινωνία και να υπονομεύσει την κρατική εξουσία!

Προφανώς οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μυαλά τους και στην καλύτερη δεν μπορούν να διαχειριστούν τις φωτιές και θέλουν να ρίξουν αλλού τις ευθύνες.

Όσο για την ουσία πάνω από 150 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους και πάνω από 2.500 άνθρωποι αγωνίζονταν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. 

Πάντως οι άνθρωποι του Ερντογάν είχαν και επιτυχίες, μιας και προχώρησαν στην σύλληψη της ανιψιάς του Φετουλάχ Γκιουλέν, του Νο 1 εχθρού της Τουρκίας κατά τον Ερντογάν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Σουμεγιέ Γκιουλέν συνελήφθη από την τουρκική συνοριοφυλακή ενώ επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα μαζί με άλλα μέλη της χαρακτηρισμένης ως τρομοκρατική στη γείτονα, οργάνωσης FETO. 

Oπως αναφέρεται, συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα, ανάμεσά τους «πέντε μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO και μία εξ αυτών ήταν η Σουμεγιέ Γκιουλέν, ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν». 

Το τι κακό έκανε η κοπέλα δεν το ξέρω, αλλά προφανώς στην Τουρκία διώκονται και οι συγγενικές σχέσεις

Αλλιώς δεν εξηγείται…