Ένωση Αστυνομικών Σερρών: Άμεση η ανταπόκριση Καραμανλή !

Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή ευχαρίστησε με επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών μετά την άμεση υλοποίηση του αιτήματος της.

Μέσω της παρούσας επιστολής ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, σας εκφράζουν τις θερμές, εγκάρδιες ευχαριστίες καθώς και την ευγνωμοσύνη τους για την ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την απολύμανση των περιπολικών οχημάτων πριν την έναρξη κάθε εποχούμενης περιπολίας.

Ένωση Αστυνομικών Σερρών: Σας θεωρούμε σύμμαχο και συνοδοιπόρο !

Η απολύμανση των οχημάτων μας είναι σημαντική και βασική διαδικασία για την αποτροπή και περιορισμό διασποράς του κορωνοιού μεταξύ των συναδέλφων μας, προστασίας της υγείας τους καθώς και των οικογενειών τους.

Ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας που βρίσκονται εξ’αρχής στην πρώτη γραμμή στην καταπολέμηση διασποράς του κορωνοιού έχουμε ως πρωταρχικό μας μέλημα τη διαφύλαξη της υγείας και σωματικής ακεραιότητας τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Με την αρωγή, βοήθεια και συμπαράσταση σας ενισχύονται κατά πολύ τα προληπτικά μέτρα προστασίας του Αστυνομικού προσωπικού, των οικείων και συγγενών τους.

Σας θεωρούμε σύμμαχο και συνοδοιπόρο των ενεργειών και προσπαθειών καθώς αποδείξατε ότι αφουγκράζεστε τις ανησυχίες μας και σας ευχαριστούμε θερμά.

Να είστε βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας αδιάκοπα και με τον ίδιο ζήλο για να ξεπεράσουμε τάχιστα αυτήν την δύσκολή συγκυρία της πανδημίας στη Χώρας μας.

Διαβάστε επίσης για την Ένωση Αστυνομικών Σερρών