Δήμος Σερρών: Αθώοι οι Γρηγοριάδης και Μυστακίδης!

Αθώοι κρίθηκαν από το εφετείο Θεσσαλονίκης, τόσο ο πρώην αντιδήμαρχος Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης, όσο και ο πρωην αντιδήμαρχος Παύλος Μυστακίδης (ο οποίος ήταν παράλληλα και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Παράλληλα αθώος κρίθηκε και ο ιδιοκτήτης του ΚΑΦΕ, για το ότι δεν έκλεισαν έγκαιρα και πριν κάποια χρόνια, το γνωστό ΚAFE-BAR, σχεδόν κάτω από την δημαρχία.

Σύμφωνα με το αρχικό κατηγορητήριο οι δύο αντιδήμαρχοι με αποφάσεις τους μεθόδευσαν την αδειοδότηση του γνωστού ΚAFE-BAR στο κέντρο της πόλης και κατά παράβαση της νομοθεσίας εκδόθηκε για αυτό άδεια λειτουργίας, χωρίς να υπάρχει η συναίνεση του 51% των ενοίκων της οικοδομής.

Πρωτόδικα οι δύο αντιδήμαρχοι καταδικάστηκαν σε οκτάμηνη φυλάκιση

Πρωτόδικα οι δύο αντιδήμαρχοι καταδικάστηκαν σε οκτάμηνη φυλάκιση, ενώ χθες αθωώθηκαν τελεσίδικα, καθώς δεν προέκυψε κανένας δόλος από πλευράς τους, και φυσικά ούτε και θα μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε πρόσθετη πράξη για το κλείσιμο του καταστήματος.

Φυσικά κανένας από τους δικηγόρους – νομικούς συμβούλους, που πρότειναν την αδειοδότηση του γνωστού ΚAFE-BAR, από πλευράς της τότε δημοτικής αρχής δεν βρέθηκαν στο εδώλιο, αν και κατά την άποψη του δικαστηρίου, αυτή θα έπρεπε να ήταν και η πιο φυσική και λογική εξέλιξη….

Οπότε τέλος καλό, όλα καλά

Διαβάστε επίσης για το Δήμο Σερρών