Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Η διοίκηση να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες!

Όταν πριν ένα χρόνο αποφασίστηκε η «προικοδότηση» της προηγούμενης δημοτικής αρχής στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ολόκληρης της ΣΑΤΑ ύψους 450.000 ευρώ, πολλοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν στον κ.Αγγελίδη.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας βασίζεται στο γεγονός πως είναι παράνομη και φυσικά άδικη η χρηματοδότηση, μιας και αυτά τα χρήματα έπρεπε να πάνε για ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Σερρών.

Πράγμα που δεν έγινε, μιας και ο κ.Αγγελίδης επέμενε και ουσιαστικά έσπρωξε τα χρήματα όταν στην ουσία τέλειωσε η θητεία του από τον Δήμο Σερρών.

Η ανακατασκευή του τάπητα του αυτοκινητοδρομίου όμως κόλλησε άλλη μιας φορά στο Ελεγκτικό συνέδριο που επιμένει πως το έργο είναι ουσιαστικά έμμεση χρηματοδότηση προς το Αυτοκινητοδρόμιο

Άλλη μια φορά το έργο κόλλησε, μόνο που τότε ο κ.Αγγελίδης το ξεκόλλησε με προσφυγή στο άρθρο 152, στην Αποκεντρωμένη διοίκηση

Τώρα όμως το έργο βρίσκεται ήδη στην φάση της κατασκευής και ουσιαστικά περιμένει ο εργολάβος την έγκριση από το ελεγκτικό συνέδριο για να προχωρήσει.

Το τι θα γίνει δεν το ξέρω, αλλά είναι καιρός τόσο η διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε να γίνει το Αυτοκινητοδρόμιο κανονική εταιρία ΟΤΑ, αλλά και ο Δήμος να είναι ο μοναδικός μέτοχος και το απόλυτο αφεντικό!

Ο Δήμος Σερρών μοναδικός μέτοχος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών

Οι διάφοροι μέτοχοι να παραδώσουν τις μετοχές τους και να επιτελέσει επιτέλους το Αυτοκινητοδρόμιο, το δρόμο της ανάπτυξης για ολόκληρο το Νομό Σερρών

Η ενοικίαση του χώρου και η ανταποδοτικότητα με κάτι λίγα κατοστάρικα που συζητείται θα είναι …ημίμετρα!

Σωστά;

Διαβάστε εδώ για το Γιώργο Νυχτοπάτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here