Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

Toν 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster θα φιλοξενήσει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το ερχόμενο διήμερο Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Απριλίου, καθώς-μετά την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του-η Κυριακή αποκλείστηκε (λόγω των προβλεπόμενων καιρικών συνθηκών).

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα γίνουν από την Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος-ΛΕΝΟΕ, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ.

Επισημαίνεται ότι όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα αγωνιστούν 400 μέτρα, εκτός των Super Pro, Super Street,, Real Street και Pro Street 2 μοτοσυκλετών, και Index 7-8 και OPEN αυτοκινήτων που θα αγωνιστούν 200 μέτρα.

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster
που θα αγωνιστούν 200 μέτρα.

Οι αθλητές του αγώνα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ, κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση να φορούν μάσκα.

Από την άλλη, οι θεατές θα πρέπει να επιδείξουν κατά την είσοδό τους στο Αυτοκινητοδρόμιο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (όχι rapid test).

Τέλος, το εισιτήριο των δέκα (10) ευρώ θα ισχύει για ολόκληρο το διήμερο (και για τις δύο ημέρες-Παρασκευή και Σάββατο).