Λευτέρης Αβραμάκης: Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτε και σε κανένα…

Έγραψα προχθές για το ότι ο κ. Αβραμάκης δεν κατέβηκε (προφανώς μόνο ανεβαίνει) στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του στις τελευταίες εκλογές και απάντησε δεόντως στην κριτική μου

«Ο βουλευτής με η χωρίς την ποσόστωση των βουλευτών θα εκλεγόταν στη νέα Κ.Ε γιατί είχε και τις συμμαχίες και τις ψήφους για να εκλεγεί , να είσαι σίγουρος! Άλλωστε ο βουλευτής δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτε και σε κανένα , εντός η εκτός των κομματικών τοιχών, ο λαός τον τίμησε και τον τιμά επί σειρά ετών σε όποιο μετερίζι (πολιτικά και συνδικαλιστικά) ασχολήθηκε και εκτέθηκε .

Υ Γ: Ο Βουλευτής έχει όνομα, Λευτέρης Αβραμάκης ονομάζεται , να το λες και να το γράφεις είτε για καλό , είτε για κακό, δεν κοστίζει.

Την καλησπέρα μου και την αγάπη μου …»

Αγαπητέ Λευτέρη καταρχήν το κομματικών τοιχών γράφεται με «ει» μιας και μιλάμε για τείχη και κατά δεύτερο αν ο βουλευτής που έχει το όνομα Λευτέρης Αβραμάκης μπορούσε και υπήρχε και η κατάλληλη συνεννόηση με τους υπόλοιπους βουλευτές της δικής μας Περιφέρειας, σήμερα θα ήταν μέλος και της Κεντρικής Επιτροπής

Μόνο που θα έπρεπε να συγκρουστεί με πρόσωπα και καταστάσεις δύσκολες και όπως πάντα …επίπονες

Οπότε αν θέλεις την άποψή μου καλά έκανες και δεν … εκτέθηκες

Χώρια που είχες και την ευκαιρία να στηρίξεις κάποιους και να διαμορφώσεις τις κατάλληλες …συμμαχίες

Την καλημέρα μου….

Από την άλλη και στην ουσία τους πράγματος και εφόσον θέλεις να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για το συνέδριο και την ψηφοφορία,  βλέπω δυστυχώς για σας πως δεν πήγαν να ψηφίσουν ένα στα τρία παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Και όταν γράφω παλιά εννοώ σε σχέση με το συνέδριο που έγινε πριν ένα μήνα! 

Όσο για τον Τσίπρα κακώς πήγε να μετατρέψει τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοψήφισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Γιατί αν αυτός ήταν ο στόχος έχασε … πανηγυρικά!

Κι ας ψήφισαν ακόμα και τα δεκαπεντάχρονα …