Προκλητική απάντηση Λευτέρη Αβραμάκη..

Προκλητική απάντηση Λευτέρη Αβραμάκη.. στην εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα Σερρών

Προκλητική απάντηση στα γραφόμενά μας για τα τεκταινόμενα στο νοσοκομείο μας όλα τα προηγούμενα χρόνια , απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης και μάλιστα μας εμφανίζει ως ρέκτη της υπεράσπισης του κυβερνητικού έργου στο Νομό μας.

Κι όλα αυτά, όπως λέει ο ίδιος, για να χρεώσουμε, μέρος των ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση του Νοσοκομείου των Σερρών στην ανεπάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλαμβάνει λοιπόν ο ίδιος την πρωτοβουλία να δώσει μια απάντηση στα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, ξεχνώντας φυσικά πως ο ίδιος σήμερα μπορεί να είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς για αυτόν, τα προηγούμενα χρόνια επί ΠΑΣΟΚ, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου μας.

Επίσης ξέχασε πως ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε απάντηση στην εφημερίδα, που δημοσιεύτηκε μόλις στο φύλλο της Δευτέρας, το οποίο υπέγραφε ο Νίκος Αργυριάδης και φυσικά έχουμε φιλοξενήσει πέντε φορές τις απόψεις του συνδικαλιστικού οργάνου των Νοσοκομειακών γιατρών του Νοσοκομείου μας.

Προφανώς δεν τον εκφράζει η απάντηση που μας έστειλε ο Νίκος, ούτε και οι απόψεις του κ. Παπαμιχάλη, αλλά τι να κάνουμε;

Εμείς δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή του βουλευτή στα πλαίσια της δεοντολογίας και αύριο, θεού θέλοντος, θα του δώσουμε την απάντηση που του πρέπει…