Στο Αυτοκινητοδρόμιο ο Δημήτριος Καριπίδης

Επίσκεψη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πραγματοποίησε ο κ. Δημήτριος Καριπίδης, ο οποίος, με τη διπλή του ιδιότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου της AΝ.Ε.ΣΕΡ. και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε Θέματα Μεταφορών, μετέβη «στην καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού». 

Εκεί, τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου, κ. Γεώργιος Ματθαίου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μήχος. 

Τόσο ο κ. Ματθαίου όσο και ο κ. Μήχος, ενημέρωσαν τον κ. Καριπίδη για όλα τα θέματα που αφορούν το Αυτοκινητοδρόμιο.

Παράλληλα, του παρουσίασαν τους στόχους της Διοίκησης για την αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου, μιας πίστας μοναδικής στο είδος της. 

Απ’ την πλευρά του, ο κ. Καριπίδης , το ενδιαφέρον του οποίου για το Αυτοκινητοδρόμιο είναι μεγάλο, ενημέρωσε τη Διοίκηση  για τη δυνατότητα ένταξης του Αυτοκινητοδρομίου σε προγράμματα Leader, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Επίσης, παρουσίασε και χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που μπορούν να συνδράμουν στην ανάπτυξη και συντήρηση του μοναδικού πυλώνα ανάπτυξης που διαθέτει η πόλη των Σερρών, δεσμευόμενος πως, και μέσω της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ., αλλά και μέσω της Περιφέρειας, θα είναι πάντα στο πλευρό της Διοίκησης για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε μέσα σ’ ένα εξαιρετικό κλίμα, με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του Αυτοκινητοδρομίου και των ανταποδοτικών οφελών του για το Δήμο μας και την χώρα γενικότερα.

Στην συνάντηση, έδωσαν το «παρών» ο κ. Οδυσσέας Παπαδημητρίου, ως μέλος του Δ.Σ. του Αυτοκινητοδρομίου, αλλά και ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ως Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Σερρών.

Διαβάστε επίσης για την 16η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Σερρών: