Μιλάει σοβαρά ο Σάκης Παπαπαναγιώτου στηρίζει ο Τάσος Χατζηβασιλείου !

Στα ψιλά πέρασε χθες η ξεκάθαρη απειλή του Αθανάσιου Παπαπαναγιώτου της εταιρίας ΔΡΟΜΕΑΣ, πως αν δεν δοθούν λύσεις, στα σοβαρά κακώς κείμενα της ελληνικής διοίκησης, όπως η γραφειοκρατία, η απονομή δικαιοσύνης αλλά και το τραπεζικό και μάλιστα σε βάθος δύο χρόνων, τότε θα μεταφέρει την έδρα της εταιρείας είτε στο Βέλγιο είτε στο Λουξεμβούργο.

Ο κύριος Παπαπαναγιώτου μπήκε στις μόνιμες προβληματικές συνθήκες της επιχειρηματικότητας στην χώρα μας, καθώς επιτέλους κάποιος μίλησε για τα όσα πληρώνει ο Έλληνας επιχειρηματίας για το ΕΝΦΙΑ (Παγκόσμια πρωτοτυπία), για Δημοτικά Τέλη, στην ιδιωτική η κρατική ΔΕΗ για ρεύμα, όπως και σε πρόστιμα από την επιθεώρηση εργασίας και η κακή λειτουργία της βιομηχανικής περιοχής των Σερρών.

Φυσικά  ο κύριος Παπαπαναγιώτου αναφέρθηκε και στα καλά της τοπικής μας κοινωνίας, όπως είναι η μεγάλη στήριξη που βρήκε η εταιρία του από την Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών.

Κι όλα αυτά από μια εταιρία που το 2020 όπως φαίνεται θα κάνει  μία καλή οικονομική χρονιά, καθώς όπως είναι γνωστό ο «Δρομέας» ήδη έχει ανοίξει τα φτερά του στην γερμανική αγορά , μιας και υπέγραψε στις αρχές του 2020  μετά από διαγωνιστική διαδικασία μία σύμβαση διάρκειας τεσσάρων ετών για την παραγωγή 60 χιλιάδων ηλεκτρικών ρυθμιζόμενο γραφείων προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα η νέα αυτή σύμβαση είναι επιπρόσθετη των πέντε εκατομμυρίων ευρώ σύμβαση 4 μηνών για την παραγωγή ειδικών ερμαρίων που υπεγράφη στις αρχές του 2019.

Βέβαια όλη την προηγούμενη περίοδο πηγαινοέρχονταν στα γραφεία του υπουργοί κάθε κυβέρνησης με γεμάτο το καλάθι των υποσχέσεων, αλλά από ουσία…τίποτα!

Βέβαια χθες ο Τάσος Χατζηβασιλείου προέβη σε μια δήλωση στήριξης, που για όσους δεν ξέρουν να τονίσω πως κατάγεται από το ίδιο περιοχή

«Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην σερραϊκή εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ που ενσαρκώνει το εθνικό όραμα για εξωστρέφεια και διεθνή αναγνώριση. 

Σε καιρό κρίσης, ο ΔΡΟΜΕΑΣ όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά επέκτεινε σημαντικά τις δραστηριότητές του, συνεχίζοντας να παράγει ανταγωνιστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σήμερα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Παπαπαναγιώτου, ο ΔΡΟΜΕΑΣ, εκτός από προμηθευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γίνεται πλέον προμηθευτής και του γερμανικού στρατού. 

Είμαστε υπερήφανοι που μια επιχείρηση διεθνούς βεληνεκούς εδρεύει στις Σέρρες και στηρίζει την τοπική κοινωνία. 

Εύχομαι στην διοίκηση και το προσωπικό της ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες».

Τάσο συμφωνώ και επαυξάνω για την δήλωση στήριξης σου στο Δρομέα.

Μόνο που ο Σάκης χρειάζεται και κάτι …παραπάνω!

Και τα είπε καλώς ή κακώς , ξεκάθαρα ή καλύτερα, χαρτί και …καλαμάρι!

Σωστά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here