Ό,τι έφτιασε ο Φλεβάρης έχει ο Αλωνάρης….

Άμα «αγκιάξει» ο Κουτσοφλέβαρος το πόδι του, θα μας χώσει στα χιόνια, λέει ο θυμόσοφος λαός και ήρθε ο Φλεβάρης να τον επιβεβαιώσει

Με κρύα και ευτυχώς λίγα χιόνια, μιας και σε πολύ λίγα τμήματα του δικτύου μας διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σήμερα όσοι ενδιαφέρονται για Θεσσαλονίκη ο δρόμος είναι..καθαρός καθώς από νωρίς το πρωί η περιφέρεια μας φρόντισε να καθαρίσει τους δρόμους.

Πάντως χθες αλυσίδες χρειάζονταν τα οχήματα που κινούνταν από το 12 έως το 30 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Άνω Βροντούς και φυσικά στο οδικό δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο «Λαϊλιάς»

Πάντως μην φοβάστε «Ό,τι έφτιασε ο Φλεβάρης έχει ο Αλωνάρης….”

Όσο για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο Δερβένι, όπου νωρίς το μεσημέρι νταλίκα εξετράπη της πορείας της στο ρεύμα προς Καβάλα,…διορθώθηκε!

Οι αρμόδιες υπηρεσίες απομάκρυναν το όχημα από τον δρόμο και ο δρόμος δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία.

Και τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στο Ροδολίβος, σε κάποια χωριά στην Σιντική και την Βροντού, που θα πάει;

Αν δεν τα στρώσουν οι αιρετοί και οι υπηρεσίες, θα έρθει ο ίδιος ο καιρός και θα τα φτιάξει!

Σωστά;

Πάντως χθες ήταν δύσκολα προσβάσιμος και ο δρόμος από την Αγγίστα μέχρι τη Νέα Μπάφρα και ευτυχώς δεν είχαμε καμιά νταλίκα να διπλωθεί και να κολλήσει ο δρόμος προς Καβάλα.

Ένας δρόμος που λογικά μιας και βγήκε ο ανάδοχος θα κλείσει από το Μάρτη μέχρι και το Φθινόπωρο για να γίνει μια και καλή.

Το έργο είναι της Περιφέρειας με προϋπολογισμό 1.400.000 ευρώ περίπου, καθώς οι 800.000 χιλιάδες αφορούν στα έργα ασφαλτόστρωσης και οι 600.000 στα έργα διαπλάτυνσης.

Άρα ο δρόμος για Καβάλα πάει προς επίλυση όπως και το κομμάτι του δρόμου Δράμας – Αμφίπολης που είναι ώριμο και οδεύει προς δημοπράτηση από την ΕΓΝΑΤΙΑ!

Τι μας μένει;

Ο δρόμος Λευκωθέας – Αλιστράτης και φυσικά ο δρόμος από το Πετρίτσι στην Μακρινίτσα

Μετά μας μένουν τα αγροτικά Φυλλίδας και …συνεχίζουμε!

Διαβάστε επίσης εδώ για τον Αλέξανδρο Χρυσάφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here