ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!

Βέβαια την γιορταστική ατμόσφαιρα την θέλουν καλύτερη οι Σερραίοι και για αυτό πιέζουν τον Δήμαρχο για περισσότερα στολίδια και φωτισμό.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μέγκλας έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο για τα …αδέσποτα!

Αδέσποτα δυστυχώς που κυριαρχούν στην πόλη μας παρά τις προσπάθειες του αρμόδιου αντιδημάρχου

Τι μας λέει στην επιστολή του;

«Κύριε Δήμαρχε, Σας γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών στην πόλη των Σερρών ετέθη από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών κατά τη συνεδρίασή του στις 26 Νοεμβρίου, και κατά τη συζήτηση έντονος ήταν ο προβληματισμός για την άσχημη εικόνα που δημιουργούν τα αδέσποτα που

κυκλοφορούν στην πόλη – και ειδικά στο κέντρο και την αγορά των Σερρών – σε συνδυασμό με τον κίνδυνο για τους δημότες, τους επισκέπτες, τους καταναλωτές και τη δημόσια υγεία.

Τα μέλη του Δ.Σ. θεωρούν ότι τα αδέσποτα ζώα στις Σέρρες είναι υπεράριθμα και αυτό καθόλου δεν αρμόζει σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Παρά τις προσπάθειες που κάνετε για την περισυλλογή των ζώων αυτών και τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος, το φαινόμενο εξακολουθεί να υπάρχει, και για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές σας αυτές πρέπει να ενταθούν, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και μάλιστα τώρα ενόψει των Χριστουγέννων με το εορταστικό κλίμα στην πόλη και στην αγορά.

Με την επιστολή μας αυτή παρακαλούμε για τις ενέργειές σας προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος.»

Θα μου πεις δεν έχει άδικο, αλλά δεν είναι θέμα να μιλάνε οι ταγοί της πόλης με επιστολές;

Χάθηκαν τα τηλέφωνα;

Ή μήπως όλοι θέλουν να έχουν την πλάτη τους …καλυμμένη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here