ΔΕΥΑΣ: Πέρασε η «συνεισφορά» στο προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών

Μπήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ ως θέμα η «συνεισφορά» της στο προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών με τη μορφή απαλλαγής στον επόμενο λογαριασμό

Για να γίνει φυσικά πράξη η εξαγγελία της διοίκησης για την κοινωνική ευαισθησία της ΔΕΥΑΣ, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του συνόλου των Δημοτών, μιας και στις τοπικές κοινωνίες οι Δημοτικές Επιχειρήσεις δηλώνουν το παρών και συμβάλλουν πολλές φορές και μάλιστα αποφασιστικά.

ΔΕΥΑΣ: Συμβολική στήριξη της Σερραϊκής κοινωνίας

Η εν λόγω πρόταση αποτέλεσε σύμφωνα με την διοίκηση μια συμβολική κίνηση ηθικής στήριξης και ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του συνόλου της Σερραϊκής κοινωνίας.

Η ΔΕΥΑ Σερρών, πρότεινε λοιπόν να προχωρήσει, εφάπαξ για το επόμενο δίμηνο έκδοσης λογαριασμών, σε αφαίρεση των υγειονομικών που εργάζονται στο Νοσοκομείο Σερρών ως συνεισφορά που αφορά το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό

Τι είπε η αντιπολίτευση;

ΔΕΥΑΣ: Διαφωνεί ο Γάτσιος, στηρίζουν Καλώτα και Ιλανίδου

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο κ. Γάτσιος ανέφερε ότι, διαφωνεί με την διαδικασία που ακολούθησε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης, όπου χωρίς να έλθει προηγουμένως στο ΔΣ και να ψηφισθεί το εν λόγω θέμα, καθώς προέβη σε δηλώσεις και αναρτήσεις, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του ΔΣ.

Θα έπρεπε ανέφερε ο κ. Γάτσιος να περιμένει να έλθει στο θέμα στο ΔΣ και μετά να προβεί σε δηλώσεις ο Πρόεδρος.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης και πάλι και κόντρα στον κ.Γάτσιο, η κ. Καλώτα Παναγιώτα, συμφώνησε με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΣ μιας και θεώρησε πως σε μια τέτοια συγκυρία οι πολίτες και κυρίως οι φορείς πρέπει να συνδράμουν και επίσης θεώρησε ότι η συνεισφορά της ΔΕΥΑΣ προς το ΓΝ Σερρών θα έπρεπε να ήταν με κατεύθυνση το υγειονομικό υλικό που τόσο ανάγκη έχουν τα νοσοκομεία.

Η κ. Ιλανίδου Δέσποινα, και αυτή κόντρα στον κ.Γάτσιο λαμβάνοντας τον λόγο, ανέφερε ότι, ψηφίζει ναι, μετά την διαβεβαίωση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σερρών ότι, αφενός δεν νομιμοποιείται η ΔΕΥΑ να κάνει οποιαδήποτε δωρεά σε είδος ή χρήμα, τόσο στο Νοσοκομείο, όσο και αλλού, αφετέρου, ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι νόμιμη και συμφωνεί η Υπηρεσία, ενώ υπογράμμισε πως κατά την άποψή της η καλύτερη προσφορά θα ήταν η μείωση στο λογαριασμό νερού του Νοσοκομείου Σερρών.

Διαφώνησαν λοιπόν τόσο ο κ.Γάτσιος όσο και ο κ.Παπαδόπουλος γιατί χωρίς να έλθει προηγουμένως στο ΔΣ και να ψηφισθεί το εν λόγω θέμα, ο Πρόεδρος προέβη σε δηλώσεις και αναρτήσεις, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του ΔΣ.

Προφανέστατα όπως είπε ο κ.Χαλκιόπουλος επέλεξε ο κ. Γάτσιος να αντιπολιτευτεί με όρους παρελθόντων ετών, αναφέροντας ανακρίβειες και εν τέλει αδικώντας αυτή την συμβολική πρωτοβουλία.

Γιατί μη νομίζεται πως το κόστος της απόφασης της ΔΕΥΑΣ θα είναι πολύ μεγάλο;

Είναι απλά μια συμβολική κίνηση ηθικής στήριξης!

Αλλά δεν μπορείτε να πείτε

Κατά τα άλλα φταίνε όσοι λένε πως κάποιες παρατάξεις μοιάζουν σαν «περιοδεύων θίασος», καθώς δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους οι σύμβουλοι της …αντιπολίτευσης!


Σωστά;

Αριάδνη Παπαφωτίου: Γιατί δανειοδοτείται η ΔΕΥΑΣ με 1,7 εκ και χάνει ισόποσα ο Δήμος;

Θα σας πούμε αύριο..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here