Μιχάλης Δεμερτζής: Από την καρέκλα βγήκε …θετικός!

Πάντως η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ διενεργεί καθημερινά δωρεάν γρήγορα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στον γενικό πληθυσμό στην πλατεία Ελευθερίας , ενώ μετά από αίτημα του Δήμου Σερρών έλεγχοι θα γίνονται καθημερινά όλη την εβδομάδα με στόχο την ανάσχεση της διασποράς του ιού.

Βέβαια ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα  κ Μιχάλης Δεμερτζής έβαλε τα δικά του ερωτήματα για το αν τηρούνται τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά την διάρκεια πραγματοποίησης των rapid test .

Τι έγραψε; 

Κουίζ :Έστω ότι ένας Χ Δήμος της Ελλάδας πραγματοποιεί σε κεντρικό σημείο του Δήμου τεστ στο οποίο συμμετέχει και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από έμπειρους Γιατρούς. 

Το σημείο με ειδικές Police line ταινίες το κλείνει και αφήνει ένα σημείο εισόδου όπου τοποθετεί μέσα στο σημείο καρέκλες για να κάθονται όσοι κάνουν το τεστ με σωστή την τήρηση των αποστάσεων από καρέκλα σε καρέκλα.

Η ερώτηση είναι εξης:

Το άτομο το οποίο βγήκε θετικό και καθόταν στην καρέκλα όπου δεν γινόταν καμιά απολύμανση στην καρέκλα για να καθίσει το επόμενο πόσες πιθανότητες έχει να κολλήσει ο επόμενος που θα κάτσει στην καρέκλα τις επόμενες ημέρες όπου στο τεστ που έκανε βγήκε αρνητικός…

Αλλά είπαμε, υπάρχουν κάποιοι που δείχνουν τον δρόμο και κάποιοι που βλέπουν το δάκτυλο

Αν είναι καλά κομμένα τα νύχια του!

Διαβάστε επίσης για τον Σώτο Κοτσαμπά: