Δεν θα καταφέρουν τίποτα οι Σερραίοι αγρότες όσο υπάρχουν αγροτοδικεία και δεν υπάρχει συμμετοχή!!

Μπορεί οι αγρότες μας να συνεχίζουν την κινητοποίησή τους με παραταγμένα τρακτέρ επί της

εθνικής οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης Σιδηροκάστρου, αλλά δεν

κατάφεραν να πάνε στον Προμαχώνα, ή μάλλον πήγαν αλλά χωρίς τα τρακτερ τους.

Μια παρέα λοιπόν κατάφερε να φτάσει στον Προμαχώνα , αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν είχαμε ούτε κλείσιμο δρόμου, ούτε καμία κατάληψη.

Και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα οι αγρότες όσο υπάρχουν αγροτοδικεία και όσο δεν υπάρχει συμμετοχή.

Και όσο η συμμετοχή βρίσκεται μεταξύ πενήντα και εκατό τρακτέρ ούτε αστυνομικοί δεν θα πηγαίνουν να φυλάνε το μπλόκο στον Λευκώνα

Θα μου πειτε αν στόχος είναι να αποκλείσουν το Τελωνείο, χωρίς βέβαια να παρεμποδίσουν τη λειτουργία του και πως στις προθέσεις τους είναι να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, τι σόι διαμαρτυρία θα έχουμε;

Αν μη τι άλλο είναι ένα ερώτημα…

Όσο για τα δικαστήρια αναβολή και ζήτησαν και πήραν οι αγρότες που κατηγορούνται για παρακώληση της συγκοινωνίας για τις κινητοποιήσεις του 2016.!

Tο πρωί στο Πρωτοδικείο Σερρών προσήλθαν 17 αγρότες και ζήτησαν και πήραν αναβολή και η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 19 Δεκεμβρίου 2019.

Στο μεταξύ τα τρακτέρ των αγροτών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου στον κόμβο του Λευκώνα. ενώ αντιπροσωπεία των δικών μας αγροτών θα συμμετέχει την Κυριακή στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο της Νίκαιας.

Όχι μην φοβάστε, η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο του Λευκώνα διεξάγεται κανονικά, αλλά μην βάζετε και στοίχημα για το τι θα γίνει στο μέλλον…

Ήδη  ενισχύουν το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, μετά και την παραπομπή σε δίκη 10 αγροτο-συνδικαλιστών για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ αντίθετος σε οποιαδήποτε δίωξη αγροτών για τη συνδικαλιστική τους δράση, δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης!

Ο υπουργός επανέλαβε και χθες ότι οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοιχτές και διατύπωσε την θέση του ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με διάλογο ενώ την ίδια στιγμή στα σπίτια των αγροτών έφταναν οι εισαγγελικές ..παραγγελίες!

Και μετά μου λέτε πως δεν είμαστε θέατρο σκιών;

Μη τρελαθούμε κι όλλας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων: Η κυβέρνηση επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here