Δικαιωμένος παραιτήθηκε ο Μέγκλας – Εγκρίθηκαν 3.032.548,00€ για το εκθεσιακό κέντρο!

Δικαιωμένος παραιτήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στη συνέχεια εγκρίθηκαν 3.032.548,00€ για το εκθεσιακό κέντρο.

Είναι γνωστός και ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία του κ.Μέγκλα και ο χαρακτήρας του.

Δωρικός και πληθωρικός δεν ήθελε με τίποτα να κρατά μια θέση , μόνο για την θέση.

Και από την ώρα που προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει απρόσκοπτα την άσκηση των καθηκόντων του επέλεξε την λύση της παραίτησης!

3.032.548,00€ για το Επιχειρηματικό Κέντρο της SEREXPO του Επιμελητηρίου Σερρών

Άλλωστε συμβολικά και ο ίδιος επέλεξε αυτή την ημέρα για να παραδώσει τη σκυτάλη, ανακοινώνοντάς μας μάλιστα με αίσθημα δικαίωσης, την έγκριση Προγράμματος συνολικού ύψους 3.032.548,00€ για την αποκατάσταση, ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO του Επιμελητηρίου Σερρών μετά από δεκαετή προσπάθεια για την παραχώρηση του Στρατοπέδου στο Επιμελητήριο και κατόπιν μόλις τριών μηνών από την ολοκλήρωση της παραχώρησης αυτού.

Αν μη τι άλλο έφυγε με το κεφάλι ψηλά προσφέροντας κι αυτός το δικό λιθαράκι στο Σερραικό γίγνεσθαι

Τώρα και λογικά και αμέσως μετά την παραίτηση του κ.Μέγκλα και από την θέση του συμβούλου και την θέση του Προέδρου θα γίνει η σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Ο πήχης έχει ανεβεί πολύ ψηλά για τους διαδόχους του στο Επιμελητήριο Σερρών.

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Αγωνιστής ο Μέγκλας

Τάσος Χατζηβασιλείου: Το όραμά Μέγκλα παίρνει σάρκα και οστά

Από εκεί και πέρα και ο Σπυρόπουλος ως πολιτικός αλλά κυρίως ως φίλος έπλεξε το εγκώμιό του λέγοντας πως ο πήχης έχει ανεβεί πολύ ψηλά για τους διαδόχους του, στο Επιμελητήριο Σερρών

Στο ίδιο κλίμα και ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε πως η παραίτηση του φίλου του Χρήστου Μέγκλα από την θέση του Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητήριου Σερρών, ολοκληρώνει μια μοναδική πορεία επιμελητηριακών δράσεων, παρεμβάσεων και έργων για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας.

Ο επιμελητηριακος θεσμός σίγουρα γίνεται φτωχότερος με την αποχώρηση του Χρήστου, καθώς η αγάπη του όμως για το επιμελητήριο δεν θα τον αφήσει να μην συνεχίζει να αγωνίζεται για όλα αυτά που έχει βάλει ως στόχους, γιατί αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο Χρήστος Μέγκλας.

Ένας αγωνιστής!

Ως πρόεδρος που υπηρέτησα τον ίδιο θεσμό και ως Σερραίος, νοιώθω πολύ υπερήφανος για το στίγμα και το έργο που αφήνει, σαν παρακαταθήκη, ο Χρήστος Μέγκλας στους επόμενους.

Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτούν να φτάσουν στο επίπεδο που άφησε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών ο Χρήστος.

Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια!

Επίσης και ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε για την παραίτηση του Χρήστου Μέγκλα από το Επιμελητήριο, πως το όραμά του για τη μετατροπή του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη σε επιχειρηματικό πάρκο παίρνει σιγά – σιγά το δρόμο του, χάρη στις άοκνες προσπάθειές του.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση των Σερρών

Όσο για τον ίδιο τον Τάσο Χατζηβασιλείου μάθαμε πως ορίστηκε εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 108ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών στο πλάι της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω;