Στο Δήμο Αμφίπολης… τέλος τα ψέματα!

Μπορεί το κατόπιν ενεργειών μου να θεωρείται άλλων εποχών, αλλά και το
ψέμα κάποιων αιρετών, μοιάζει πολλές φορές …απύθμενο!

Προχθές η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αμφίπολης ενημέρωσε τους « Δημότες και κάτοικους της Πρώτης ότι οι εργασίες ανακαίνισης του Περιφερειακού Ιατρείου Πρώτης είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία ένα σύγχρονο και λειτουργικό Ιατρείο.

Ως τότε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Περιφερειακό Ιατρείο Πρώτης θα λειτουργεί καθημερινά σε χώρο του πρώην Δημαρχείου Πρώτης.»

Αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση του Δήμου, σαφέστατα και θα συμπεράνει πως το έργο γίνεται είτε από το Δήμο Αμφίπολης, είτε από τις …υπηρεσίες του.

Μόνο που η αλήθεια είναι πως για το έργο η Δημοτική αρχή είχε και έχει ακόμα και σήμερα, «μαύρα μεσάνυχτα», μιας και η ανακαίνιση γίνεται με εντολή και έξοδα του ίδιου του Κώστα Καραμανλή, για τα οποία ούτε ήξερε τόσο ο Δήμαρχος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Προφανώς και θέλοντας να ιδιοποιηθεί το έργο ο κ. Δήμαρχος έγραψε την ανακοίνωση μη πιστεύοντας πως θα τον …ξεμπροστιάσουμε!

Αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, αγαπάει ο θεός τον «κλέφτη», αγαπάει όμως
και το νοικοκύρη!

Ίδιο το σκηνικό και στη Πλατεία της Πρώτης Σερρών

Τα ίδια βέβαια είπε σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ.Φράστανλης και για την Πλατεία «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στην Πρώτη, που δυστυχώς για τον ίδιο και η Πλατεία, έγινε από συνεργείο που ήρθε από τις Σέρρες, σταλμένο από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αυτός και μόνο αυτός παρενέβει και μάλιστα αποτελεσματικά, έτσι ώστε η πλατεία και πάλι να ομορφύνει και να μην μοιάζει …βομβαρδισμένη!

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στα σπασμένα
μάρμαρα τόσο στην πλατεία όσο και στις Δημοτικές τουαλέτες στην Πρώτη
και επουλώθηκαν οι τρύπες και γυαλίστηκαν οι επιφάνειες όλων των
μαρμάρων.

Όλα αυτά βέβαια με δαπάνες του Ιδρύματος Καραμανλή!

Βέβαια ο ίδιος ο Φράστανλης, όσο πρόλαβε – πρόλαβε και πήρε τα …εύσημα!

Γιατί από σήμερα όλοι γνωρίζουν την αλήθεια.

Ίδιο το σκηνικό και στο Κέντρο Κοινότητας στο Δήμο Αμφίπολης

Και πάμε στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμφίπολης που ήταν εγκατεστημένο στο ΚΕΠ της Πρώτης από την προηγούμενη Δημοτική αρχή.

Οι υπάλληλοι βέβαια της Υπηρεσίας αυτής εργάζονταν(;) μέχρι πρότινος στο Κ.Ε.Π του Ροδολίβους , αλλά με απόφασή της η νέα δημοτική αρχή το έστειλε στην Παλαιοκώμη.

Με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως και του πρωην Δημάρχου που έτεινε χείρα φιλίας στο σημερινό Δήμαρχο και του «πέρασε» εκτός από την μεταφορά του Κέντρου και τον …προϋπολογισμό!

Όσο για το Κέντρο Κοινότητας, για όλους όσους δεν γνωρίζουν είναι μια νέα δομή που θεσμοθετήθηκε με τον ν. 4368 με ωφελούμενους πολίτες που διαμένουν στην περιοχή παρέμβασης και είναι άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, ωφελούμενοι ΕΕΕ, μετανάστες, ΑμεΑ κ.α.

Μια υπηρεσία τύπου “One Stop Shοp”, με εξατομικευμένη ολιστική προσέγγιση, το οποίο, υποστηρίζοντας ή συνεργώντας με τη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών του κάθε ΟΤΑ, αποτελούν μία δράση «ομπρέλα» παρέχοντας υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται και θα ενισχύσουν τις πολιτικές που ήδη υλοποιούνται ή προγραμματίζονται για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την εφαρμογή ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και την ΓΓ Δια Βίου
Μάθησης, κλπ.

Εκτός του κ.Χαμαιλίδη, που αντιτάχτηκε στην μεταφορά, όλοι οι άλλοι Πρωταίοι φάνηκε να …συμφωνούν!

Εκτός φυσικά του κ. Μπακάλη που ως Πρόεδρος της Πρώτης έκανε το …καθήκον του!

Γιατί και η απουσία πολλές φορές είναι χειρότερη από την αρνητική ψήφο!

Σωστά;

Διαβάστε επίσης εδώ για το Δήμο Νέας Ζίχνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here