Στο Δήμο Αμφίπολης.. ξεκίνησαν οι μεταγραφές!

Κατά τα άλλα η προεκλογική περίοδος άρχισε να κινείται και μάλιστα με ρυθμούς  εξωπραγματικούς, μιας και μέχρι την Κυριακή το βράδυ, θέλουνε δεν θέλουνε οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιαστούν στο Πρωτοδικείο, γιατί αλλιώς θα δούνε τις εκλογές, από την …εξέδρα!

Από δω και πέρα θα δούμε όλα τα περίεργα και όλα τα …απίστευτα.

Θα δούμε μεταγραφές, συμπράξεις και τα χίλια – μύρια …απίστευτα.

Θα δούμε κόρες υποψηφίων να μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο, μεταγραφές από άλλες πόλεις και νομούς, άνθρωποι της πόλης να κοσμούν ψηφοδέλτια στο χωριό και όλα αυτά για τις …εκλογές!

Προχθές για παράδειγμα είδα την «αυτοδιοικητική σύμπραξη» στην οποία προχώρησε ο Γεώργιος Γάλλος και ο Αστέριος Τσίντσιφος στην Αμφίπολη.

Ένωσαν λέει  τις δυνάμεις τους και ανακοίνωσαν την κοινή κάθοδο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου για την δημαρχία της Αμφίπολης και στο βίντεο που ανάρτησαν εξήγησαν αναλυτικά τους λόγους της συμπόρευσής τους.

Στόχος τους λέει να αναλαμβάνουν ευθύνες και να εξασφαλίσουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση για όλους τους πολίτες στα τεκταινόμενα του Δήμου τους με προτεραιότητα στην καθημερινότητα τους και στο πώς αυτή θα γίνει  καλύτερη.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Γεώργιος Γάλλος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, καταγόμενος από την Πρώτη και ο Αστέριος Τσίντσιφος είναι ερευνητής-νομισματολόγος.

Αν πάρουν τώρα στις εκλογές πάνω από μια έδρα ή πάνω από 5%, να με …γράψετε!

Αλλά προφανώς δεν έφταναν τα κουκιά για να καταθέσουν ξεχωριστά ψηφοδέλτια, οπότε έκαναν την καρδιά τους πέτρα και τα …βρήκαν!

Αφερίμ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here