Από το Δήμο Σερρών γνωστοποίηση ζημιών στην αρμόδια Γενική Δ.Α.Ε.Φ.Κ

Δεκαήμερη προθεσμία στους πληγέντες

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Σερρών προέβη στην γνωστοποίηση ζημιών στην αρμόδια Γενική Δ/νση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Καταστροφών ( Δ.Α.Ε.Φ.Κ ) του Υπουργείου Μεταφορών

  Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Σερρών προέβη στην γνωστοποίηση ζημιών στην αρμόδια Γενική Δ/νση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Καταστροφών ( Δ.Α.Ε.Φ.Κ ) του Υπουργείου Μεταφορών, προκειμένου να οριοθετηθούν οι κοινότητες Σερρών, Λευκώνα και Ορεινής , ως πληγείσες περιοχές από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 21-06-2020, εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης, ώστε να μπορέσουν να επιχορηγηθούν οι ιδιοκτήτες κτιριακών υποδομών όσο και οι επαγγελματίες για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

Παρακαλούμε τους δημότες των οποίων οι κτιριακές υποδομές ( κατοικίες – επιχειρήσεις κλπ ) έχουν υποστεί ζημιές, να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, εντός (10 ) δέκα ημερών στο Δήμο Σερρών, επί της οδού Κ. Καραμανλή 1 στο γραφείο 23 στον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Σαμαρά Γεώργιο, ώστε να αποσταλούν στην αρμόδια Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ):

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση Δήλωσης ζημιάς

2. Φωτογραφικό υλικό των ζημιών 

Διαβάστε επίσης για την διανομή νωπών προιόντων στους ωφελούμενους του Τ.Ε.Β.Α: