Δήμος Αμφίπολης: Ψήφισμα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος!

Το δημοτικό συμβούλιο Αμφίπολης τελικά υιοθέτησε το ψήφισμα διαμαρτυρίας για το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος.

Σύμφωνα με το ψήφισμα δημοτικό συμβούλιο Αμφίπολης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του κι επιπλέον την εναντίωσή του σε κάθε κίνηση που τείνει να υποβαθμίσει τον τόπο μας και να δυσχεραίνει τις συλλογικές προσπάθειες για την ανάδειξη κι ανάπτυξή του.

Ζητά την επανεξέταση και επαναξιολόγηση κάθε τωρινού και μελλοντικού σχεδιασμού ή πρότασης για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος.

Επισημαίνει την αναγκαιότητα της παραμονής και μάλιστα της ενδυνάμωσης του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος, του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στο Δήμο Αμφίπολης κι άρα αυξημένου κύκλου εργασιών του.

Τονίζει το ειδικό βάρος που έχει η Τράπεζα Πειραιώς για την γεωργική και κτηνοτροφικής ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ζητά την άμεση παρέμβαση, συμπαράσταση και την αρωγή της πολιτείας ώστε το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Μάλιστα θα ενημερώσει σχετικά τους Βουλευτές του Νομού Σερρών και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας να πάρουν θέση στην επιχειρούμενη περαιτέρω υποβάθμιση της επαρχίας μας.

Τέλος, δηλώνει τη βούληση και την αποφασιστικότητά του Δήμου Αμφίπολης να αγωνιστεί και να στηρίξει κάθε προσπάθεια και δράση προκειμένου να αναστείλει ή να ακυρώσει κάθε απόφαση που υποβαθμίζει τον τόπο μας. 

Να δω μαύρες σημαίες και διαμαρτυρίες και τι στο κόσμο
Γιατί αλλιώς τους είχαμε συνηθίσει…
Τώρα απλά στα λόγια …