Δήμος Σερρών: Εν αναμονή των αποφάσεων Χρυσάφη!

Εν αναμονή βρισκόμαστε των αποφάσεων του Δημάρχου Σερρών κ. Χρυσάφη για τις όποιες αλλαγές έχει αποφασίσει και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό συμβούλιο.

Στρατόπεδο Παπαλουκά , Αυτοκινητοδρόμιο και ΚΕΔΗΣ στο τραπέζι του Δ.Σ

Σημαντικά θέματα θα συζητηθούν όπως:

  • η ονοματοδοσία του χώρου του πρώην στρατοπέδου Παπαλουκά
  • η έγκριση της παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και του Δήμου Σερρών, που αφορά το έργο: «Εκσυγχρονισμός αυτοκινητοδρομίου Δήμου Σερρών»
  • και τέλος η έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με θέμα: “Ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων στις δομές ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στο πλαίσιο της δράσης ¨Έναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής¨ για την προγραμματική περίοδο 2020-2021”, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

Όπως είναι γνωστό η σύγκλιση του Σώματος θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Όσο για τις αλλαγές που προγραμματίζει ο Δήμαρχος, θα ανακοινωθούν λογικά μετά το πέρας της συνεδρίασης και πριν το πέρας που ορίζει ο νόμος

Κερδισμένοι οι Κατιρτζόγλου, Μισιρλής, Γάτσιος, Σιαμάγκας και Χαλκιόπουλος

Κερδισμένοι της πρώτης θητείας της παράταξης φαίνεται να είναι οι άνδρες της Συμμαχίας Χρυσάφη όπως θα σας αναλύσουμε στο αυριανό φύλλο, ενώ «πρωταγωνιστής» είναι ο Δημήτρης Σιαμάγκας, του οποίου και ο ρόλος θα αναβαθμιστεί.

Επίσης θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια καλύτερος συντονισμός ώστε να μην συγκρούονται οι αρμοδιότητες των υπευθύνων της Δημοτικής αρχής.

ΔΗΠΕΘΕ, ΔΕΥΑΣ, ΚΕΔΗΣ συνεχίζουν χωρίς αλλαγές

Όσο για τις δημοτικές επιχειρήσεις τη ΔΕΥΑΣ, ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και τη ΚΕΔΗΣ δεν αναμένονται αλλαγές, τουλάχιστον σε αυτή την φάση της λειτουργίας τους.

Προς το παρόν ο δήμαρχος θεωρεί πως ο ένας χρόνος και μάλιστα σε άπειρους συμβούλους δεν είναι αρκετός έτσι ώστε να κριθούν αποτελεσματικά…

Αλλά όσο νάναι έχει καταλάβει το μπόι του καθενός.

Και φυσικά, όπως στα ζώα η καλή ράτσα φαίνεται από το γερό σώμα, στους ανθρώπους αν μη τι άλλο φαίνεται από τον καλό … χαρακτήρα!

Διαβάστε επίσης εδώ για το Δήμο Σερρών