Μπράβο στους εθελοντές και το Δήμο Σερρών – Έφυγε και το τελευταίο καραβάνι αγάπης για την Εύβοια


Πάντως χθες το μεσημέρι φορτώθηκε στο Β ΚΑΠΗ με εντολή του Δημάρχου Σερρών η τελευταία παρτίδα στο καραβάνι αγάπης του Δήμου Σερρών και της ΚΕΔΗΣ για την Εύβοια.

Κάπως έτσι σύμφωνα με την αντιδήμαρχο των Σερρών κ. Σωτηρία Πάνου ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία με το καραβάνι αγάπης της Δημοτικής Αρχής Σερρών για την Εύβοια.

Προορισμός το Γυμνάσιο στη Λίμνη Ευβοίας κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο τοπικό Αντιδήμαρχο. 

Ένα καραβάνι αλληλεγγύης που δεν σταμάτησε ούτε μία μέρα χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση όλων των ιδιωτών, των φορέων και κυρίως καθενός από όλους τους Σερραίους που προσέφεραν από το υστέρημά τους.

Η κ Πάνου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την acs για τη δωρεάν αποστολή στην Εύβοιαπου ανέλαβε για 10 ολόκληρες μέρες, όλους τους υπαλλήλους της Πρόνοιας που πρωί-απόγευμα δεν έλειψαν στιγμή από την προσπάθεια αυτή και φυσικά τους ακούραστους εθελοντές που η Κα Καραμανάβη Μεταξία ανακάλυψε ποιοί είναι αυτοί:

Οι Τουλουμτζής Νικήτας, Μπαλτζής Νικόλαος, Αλεκόπουλος Δημήτρης, Γκατζιλάκης Γιώργος και Τζιώρτζης Γεώργιος, οι οποίοι αν μη τι άλλο αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για όλους τους πολίτες, όσο και για όλη την κοινωνία.

Αν μη τι άλλο δείξανε τι είναι συνάνθρωπος και αλληλοβοήθεια τις δύσκολες ώρες.

Παιδιά σας ευχαριστούμε !

Δείτε επίσης