Δήμος Σερρών: Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο στολισμός!

Πάντως στο δήμο των Σερρών αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο στολισμός θα ολοκληρωθεί την επόμενη και από ότι είπε ο Δήμαρχος οι εκδηλώσεις θα είναι περιορισμένες λόγω των υγειονομικών μέτρων για τη προστασία της δημόσιας υγείας.

«Άλλες πόλεις επέλεξαν να κάνουν πολλά, άλλες τίποτα, εμείς τα σταθμίζουμε» αναφέρει ο Δήμαρχος που δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Δήμο του.

Και αυτό γιατί και τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι πολλά και φέτος και αρκετά αυστηρά , αλλά θέλουμε δεν θέλουμε και η προστασία της υγείας μας είναι το …κυριότερο!

Πάντως εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη πόλη αλλά και στα χωριά του δήμου μας και πάντα σύμφωνα με τη νέα κανονιστική οι εκδηλώσεις για τη πολιτεία των ευχών θα στηθούν στη Πλατεία Ελευθερίας, τη Πλατεία Εμπορίου, τη Πλατεία του ΙΚΑ, στη Μεραρχίας αλλά και στη Δορυλαίου.

Όσον αφορά το κόστος που θα δαπανήσει ο δήμος Σερρών για τη πολιτεία των ευχών φτάνει τα 259.000 ευρώ και αξίζει να αναφέρουμε πώς περιλαμβάνει δυο κομμάτια, την οργάνωση και υλοποίηση των δράσεων που φτάνει τα 86.585 ευρώ και άλλα 122.600,00 πλέον ΦΠΑ και αφορά την προμήθεια των ξύλινων σπιτιών, την προμήθεια του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, την προμήθεια του εξοπλισμού, τις εργασίες εγκατάστασης – απεγκατάστασης και την επίβλεψη και παρακολούθηση

Και εγώ που νόμιζα πως τα είχαμε από πέρυσι….