Δήμος Σερρών: Για τη κατάσταση του Νοσοκομείου επιστολή στον Πρωθυπουργό!

Για τη κατάσταση που βρίσκεται το Νοσοκομείο Σερρών ο Δήμος Σερρών θα στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια.

Γράψαμε στο χθεσινό φύλλο μας για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο μας, από το οποίο καλώς ή κακώς, θα περάσουμε όλοι μας, συνήθως για κακό, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Δήμος Σερρών: Επιστολή στον πρωθυπουργό

Σήμερα μαθαίνω πως επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία θα ζητείται η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών σύμφωνα με τις ανάγκες που παρουσιάζει και τα αιτήματα που διεκδικεί η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών προτίθεται, να στείλει ο Δήμος Σερρών.

Ομόφωνα δεκτή η πρόταση Γεωργούλα, Τερζή, Φαρμάκη, Χαραλαμπίδου

Την απόφαση αυτή έλαβε ομόφωνα το δημοτικό μας συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής του συνεδρίασης, ύστερα από πρόταση που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Αντώνης Γεωργούλας, Βασίλης Τερζής, Παύλος Φαρμάκης και η Θένια Χαραλαμπίδου.

Και είναι αλήθεια ότι στην κατάσταση αυτή ο Δήμος Σερρών δεν μπορεί να παραμείνει θεατής, ακόμα κι αν το νοσοκομείο και η λειτουργία του δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου.

Θα πρότεινα βεβαίως στην επιστολή να συμπεριλάβουν και όλο το κείμενο της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών, που αναλύει λεπτομερώς την όλη κατάσταση και φυσικά την άποψη της διοίκησης.

Σημειώνω πως το Νοσοκομείο μας παρότι έχει να φροντίσει ένα πληθυσμό 200 χιλιάδων κατοίκων, υπολείπεται κατά πολύ για παράδειγμα του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Καβάλας.

Είναι οι Καβαλιώτες πιο…αρρωστιάρηδες;

Δεν το νομίζω..

Διαβάστε επίσης για το Νοσοκομείο Σερρών