Δήμος Σερρών: Στον «αέρα» τα LED

Και πάμε στα LED του Δήμου Σερρών.

Ήταν γνωστό πως στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα γινόταν η δίκη στο διοικητικό εφετείο , μετά την προσφυγή μιας εταιρίας που συμμετείχε στο διαγωνισμό και η οποία είχε αποκλειστεί από την τελευταία φάση της διαδικασίας.

Σήμερα μάθαμε πως η εταιρία δικαιώθηκε με αποτέλεσμα να είναι στο αέρα τόσο ο διαγωνισμός, όσο και το αποτέλεσμά του κατά την όλη διαδικασία

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω, αν και κατά πόσο υπάρχουν δεσμεύσεις του Δήμου ως προς την διαδικασία του διαγωνισμού, αλλά είναι δεδομένο πως η όλη προσπάθεια του κ.Αγγελίδη , που κυριολεκτικά χώρισε στα δύο την παράταξή του οδηγείται στο τέλος του.

Και φυσικά κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή, αν μη τι άλλο για την νέα δημοτική αρχή που δεσμεύτηκε προεκλογικά να ξεκινήσουν οι διαδικασίες τόσο για την ακύρωση του διαγωνισμού , όσο και την ακύρωση της λήψης του δανείου από τον Δήμο Σερρών.

Είναι επίσης πως γνωστό πως η πρόταση της νέας Δημοτικής Αρχής για τα  LED του Δήμου Σερρών αφορά το σύνολο του Δήμου, και δεν έχει σχέση με την αγορά, αλλά με μια νέα σύμβαση παροχής υπηρεσίας με σύμβαση ενεργειακής απόδοσης!

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Εδώ είμαστε και θα το εξηγήσουμε

Αρχικά ο Δήμος και στην συνέχεια εμείς!

Διαβάστε και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here