Δήμος Βισαλτίας: Διαγωνισμός ζωγραφικής – Οι καλλιτέχνες θα δώσουν «τζάμπα» τα έργα


Βλέποντας την κίνηση του Δήμου Εμμ. Παπά, ο Δήμος Βισαλτίας προκήρυξε και αυτός από την πλευρά του διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Δήμος Βισαλτίας: Ο διαγωνισμός αφορά δημότες και κατοίκους του Δήμου Βισαλτίας σε τρεις κατηγορίες συμμετεχόντων:

Α) Για παιδιά Δημοτικού Σχολείου

Β) Για Παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου

Γ) Και για Ενήλικους καλλιτέχνες

Οι συμμετέχοντες ζωγραφίζουν ελεύθερα για την επανάσταση, τους ήρωες της, τα σύμβολα του αγώνα, τη διαδρομή της πατρίδας  από την δημιουργία του  Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα.

Η έναρξη του διαγωνισμού θα γίνει την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, ενώ η παράδοση των έργων θα γίνει εως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού όλα τα έργα πρέπει να γίνουν με το χέρι χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, φωτογραφιών και επεξεργασία σε υπολογιστή-

Στην πίσω πλευρά θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του δημιουργού, Διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, Email.

Όλες οι δημιουργίες θα πρέπει να έχουν ως βασικό θεματικό πεδίο αυτό του διαγωνισμού και τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν ως δωρεά στο Δήμο για την ελεύθερη αξιοποίησής τους από αυτόν για προβολή, έκθεσή τους  ή πιθανές εκδόσεις.

Δηλαδή και θα δώσουν τζάμπα τα έργα και η αξιοποίησή τους θα είναι …ελεύθερη!

Λογικά δύσκολα θα εμφανιστούν οι ενήλικοι καλλιτέχνες, ενώ και τα μικρά παιδιά έως τις 17 του Σεπτέμβρη θα είναι διακοπές!

Οπότε θα είναι και λίγες οι συμμετοχές!

Εμείς από την πλευρά μας, αν χρειαστεί θα σας τα φωτογραφήσουμε! Και μάλιστα …δωρεάν!

Δείτε επίσης