Δήμος Ν.Ζίχνης και Ηράκλειας οι…κερδισμένοι!

Δήμος Ν.Ζίχνης και Ηράκλειας κερδισμένοι  από το “Φιλόδημο”!

Τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων & Υποδομών του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», έλαβε τόσο ο Δήμος Νέας Ζίχνης όσο και ο Δήμος Ηράκλειας.

Τα δύο έργα είναι για τους Δήμους του Νομού Σερρών είναι :

1. Κατασκευή , επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νέας Ζίχνης Νομού Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 760.000,00 ευρώ

2. Επισκευή, συντήρηση και εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης , εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας και κατασκευή , επισκευή και συντήρηση στο κλειστό Προπονητήριο Σκοτούσσας του Δήμου Ηράκλειας ΠΕ Σερρών συνολικού προϋπολογισμού 517.457,41 ευρώ.

Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ν.Ζίχνης Παντελής Μπόζης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, για την ουσιαστική και αμέριστη συνεισφορά του στην εξασφάλιση της σύμφωνης γνώμης της Γ.Γ.Α, καθώς επίσης, για την έμπρακτη προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η ουσία πάντως είναι πως η στενή συνεργασία με τον Σερραίο Υπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες αποφέρει..καρπούς για τους δημότες.

Σωστά;

Διαβάστε εδώ τη προεκλογική συνέντευξη του Δημάρχου Ν. Ζίχνης Παντελή Μπόζη

Διαβάστε εδώ για το 1.000.000 στο Δήμο Νέας Ζίχνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here