Δημόσια ευχαριστία της Δημάρχου Βισαλτίας κ.Δουβίτσα σε Μωυσιάδη και Σταμπουλή, μομφές κατα Μασλαρινού και Ρακιτζή

Δημόσια ευχαριστία της Δημάρχου Βισαλτίας κ.Δουβίτσα σε Μωυσιάδη

και Σταμπουλή, μομφές κατα Μασλαρινού και Ρακιτζή

 

Δημόσια ευχαρίστησε η δήμαρχος Βισαλτίας κ. Δουβίτσα τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Μωυσιάδη και την Σερραία βουλεύτρια του Σύριζα κ. Σταμπουλή όπως αναφέρει η δήμαρχος με γραπτή της δήλωση

Τι μας λέει;

«Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη βουλευτή Σερρών κα. Σταμπουλή καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Μωυσιάδη, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό μας, ενδιαφέρθηκαν ειλικρινά και όχι για να κερδίσουν δημοσιότητα και βοήθησαν, ο καθένας από τη θέση του, για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των καταστροφών»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Δουβίτσα έχει ως εξης:

«Την προηγούμενη εβδομάδα, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ποσό 459.000,00€ για την αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν στο Δήμο μας, από τη θεομηνία του Ιουνίου.

Για την εξασφάλιση του ποσού αυτού, ο Δήμος δούλεψε συστηματικά, όλο αυτό το διάστημα, σε άμεση συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Σε αντίθεση με όσους πιστεύουν ότι τα προβλήματα ενός τόπου λύνονται με άρθρα σε εφημερίδες και κοινωνικά δίκτυα, αυτή η Δημοτική αρχή προτιμά να αποδεικνύει τις προθέσεις και την προσήλωση της με αποτελέσματα.

Προσπερνάμε τις κατηγορίες που οι επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι μας προσάπτουν, για ανυπαρξία έργων και υποδομών και ας είμαστε η Δημοτική αρχή που κατάφερε μετά από 20 και πλέον χρόνια να λύσει το γόρδιο δεσμό του Βιολογικού καθαρισμού της Νιγρίτας, εξασφαλίζοντας περίπου 12.000.000,00€ για τον εκσυγχρονισμό του και την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στη Νιγρίτα και την Τερπνή.

Προσπερνάμε τις μομφές για έλλειψη σχεδιασμού και ας εξασφαλίσαμε 3.000.000,00€ για την αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης της Νιγρίτας, το οποίο είναι ακόμα κατασκευασμένο με αμίαντο»

Και η ανακοίνωση της κ. Δουβίτσα καταλήγει!

«Ευχαριστούμε τους Περιφερειακούς Συμβούλους της περιοχής, κ. Μασλαρινό και κ. Ρακιτζή που αν και δεν ενδιαφέρθηκαν για την αντιμετώπιση των καταστροφών του Ιουνίου στον Δήμο, έσπευσαν να στηλιτεύσουν τη Δημοτική αρχή για απραξία, προκειμένου να «ενισχύσουν» τις υποψηφιότητες τους.

Που ήταν άραγε όταν προσπαθούσαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα;

Πως συνέδραμαν στις προσπάθειες μας να εξασφαλίσουμε τα χρήματα για την αποκατάσταση τους;

Αυτή είναι η «ορθή» κατά τη γνώμη τους εκπροσώπηση ενός αυτοδιοικητικού;

Το ενδιαφέρον για την καθημερινότητα των δημοτών περιορίζεται στις προεκλογικές υποσχέσεις και κριτικές;

Παράλληλα όμως, επειδή εμείς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα του τόπου μας, και να αναγνωρίζουμε την προσπάθεια όλων όσων συντάσσονται με τις αγωνίες μας, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών, από όποιον χώρο και αν προέρχονται, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη βουλευτή Σερρών κα. Σταμπουλή καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Μωυσιάδη, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό μας, ενδιαφέρθηκαν ειλικρινά και όχι για να κερδίσουν δημοσιότητα και βοήθησαν, ο καθένας από τη θέση του, για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των καταστροφών.

Στο διάστημα που υπολείπεται ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα παραμείνουμε σταθεροί και με αίσθημα ευθύνης στα καθήκοντα που μας ανέθεσαν οι πολίτες του Δήμου, αγνοώντας την προεκλογική έξαψη και την αγωνία των υποψηφίων να υποβαθμίσουν το έργο μας για προσωπικό τους όφελος».

Αν αυτό δεν είναι σφάξιμο από την «δεξιά» κ. Δουβίτσα, στον επίσης «δεξιό» κ. Μασλαρινό και την Κομουνίστρια κ. Ρακιτζή , τι είναι;

Αλλά θα μου πεις ότι ο άδειος ο τενεκές δεν είναι αυτός που κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο;

 

Βασίλη μπας και μπορούμε να κανονίσουμε ο Μήτσος ο Κουφοντίνας να βγει και σε δύο εβδομάδες για να προλάβει και τις …εκπτώσεις;

Ε.Β

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here