Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έτοιμη με ανθρώπους καταξιωμένους και όρεξη για προσφορά.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έτοιμη με ανθρώπους καταξιωμένους και όρεξη για προσφορά.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων

Κατέθεσε το συνδυασμό

O υποψήφιoς δήμαρχος Σερρών κ. Θόδωρος Αραμπατζής και επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία» κατέθεσε τη Κυριακή το απόγευμα στο Πρωτοδικείο Σερρών τα ονόματα του συνδυασμού του, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής με δήλωσή του λίγο μετά την κατάθεση του συνδυασμού, έκανε λόγο για έναν συνδυασμό με πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ένα συνδυασμό νίκης όπως είπε,

που συσπειρώνει ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς αλλά και τους κοινωνικούς χώρους, ένα ψηφοδέλτιο καθαρά αυτοδιοικητικό!

Ο κ. Αραμπατζής μαζί με όλα τα στελέχη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας , επιβεβαίωσαν άλλωστε το προηγούμενο βράδυ, στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της παράταξης,

τόσο τις αρχές και τις αξίες, όσο και την τακτική που θα ακολουθήσουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,

αλλά και το πρόγραμμα της παράταξης, μιας και η Δημοτική Πρωτοβουλία, είναι μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση,

ανοικτή σε όσους υποστηρίζουν τις πολιτικές της θέσεις και θεωρούν πως εκφράζονται μέσα από τον αυτοδιοικητικό της λόγο.

«Μπαίνουμε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ανθρώπους καταξιωμένους με όρεξη για δουλειά και προσφορά.

Ανθρώπους με εμπειρία, από διαφορετικούς κοινωνικούς χώρους, από το χώρο της υγείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Συστρατεύονται όλοι οι Σερραίοι πολίτες γύρω από την Δημοτική Πρωτοβουλία, για να γίνει η πόλη , παράδειγμα αυτοδιοικητικής πορείας, μια πόλη ανοιχτή και δημοκρατική» είπε ο κ.Αραμπατζής ευχόμενος σε όλους τους υποψηφίους της παράταξης καλό αγώνα.

Τέλος ο κ.Αραμπατζής κάλεσε όλους τους Σερραίους να τον εμπιστευτούν και να δώσουν στην Δημοτική Πρωτοβουλία μια ισχυρή εντολή αλλά και την απαραίτητη δύναμη, προκειμένου να εργαστεί η παράταξη για το κοινό καλό και την πρόοδο του Δήμου Σερρών.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα

Η Δημοτική Πρωτοβουλία παρουσίασε θέσεις και άτομα

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Αραμπατζής σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ACROPOL παρουσίασαν το Σάββατο 4 Μαίου στις 8 το απόγευμα, το πρόγραμμα αλλά και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης.

Ένα πρόγραμμα που όπως είπε στην ομιλία του ο κ. Αραμπατζής, είναι η συνισταμένη θέσεων και απόψεων και δημιουργήθηκε με μεράκι, από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρίες και στηρίζεται στη συνεργατικότητα των πολλών καλών και άξιων συνεργατών.

Στην ομιλία του ο κ.Αραμπατζής ανέφερε πως η πολύχρονη δημαρχιακή θητεία γέμισε τα μέλη της παράταξης με εμπειρίες, χαρές και λύπες και

φυσικά παρέδωσε στο Δήμο μας ένα τεράστιο έργο.

Για αυτό το λόγο άλλωστε και συνεχίζουμε, συνέχισε ο κ.Αραμπατζής, γιατί είμαστε μια δημοτική κίνηση που δεν ήρθε απλά να κερδίσει μια εκλογή και μετά να πάει σπίτι της.

Γιατί έχουμε αυτά τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει πρώτα από όλα ένα στελεχιακό δυναμικό, μοναδικό σε γνώσεις και εμπειρία, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε θέση και για κάθε περίσταση.

Τελειώνοντας ο κ. Αραμπατζής έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, είπε, ο άκρατος λαϊκισμός δεν έχει θέση στη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα, είναι η ώρα του πολιτικού ρεαλισμού.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Αραμπατζής παρουσίασε και την υπέροχη όπως είπε ομάδα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ που θα πορευτεί, όχι απλά μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως μετά από αυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here