Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών συναντήθηκε με τη Διοίκηση του ΚΤΕΑΛ Σερρών

Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών συναντήθηκε με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Σερρών

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Πολιτών.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΚΤΕΑΛ κ. Παναγιώτης Κούρτης όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Φώτης Σαφούρης, περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα Μ.Μ.Μ. στις Σέρρες λόγω του κακού κυκλοφοριακού σχεδιασμού, ενώ από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών, κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου ανέφερε τις προγραμματικές θέσεις της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων για εκ βάθρων αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης.

Η κ. Παπαφωτίου τόνισε πως η πόλη πρέπει να αποσυμφορηθεί  από τα πολλά οχήματα στο κέντρο ενώ παράλληλα πρέπει να καλλιεργηθεί στους πολίτες η κουλτούρα της χρήσης Μ.Μ.Μ, ενώ δεσμεύτηκε για τον επανασχεδιασμό του Κυκλοφοριακού χάρτη της πόλης και τη δημιουργία Δημοτικών Πάρκινγκ και θέσεων στάθμευσης εντός και εκτός αστικού ιστού.

Είναι από τα πρώτα  μέτρα και έργα που θα υλοποιήσουμε για τη σωστή λειτουργία της πόλης. Με συνεργασία θα πετύχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

Ευχαριστούμε τους κ.κ Παναγιώτη. Κούρτη (Πρόεδρος ΚΤΕΑΛ Ν. Σερρών), Φώτη Σαφούρη (Αντιπρόεδρος ΚΤΕΑΛ Ν. Σερρών) και Χρήστο Τσιοτανίδη (Μέλος Δ.Σ. ΚΤΕΑΛ Ν. Σερρών) για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία καθώς και τον εποικοδομητικό διάλογο που κάναμε.

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου,  Άννα Μελισσουργού, Κική Φωτίου και Μάκης Χατζηλιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here