Τα διόδια και η πρόταση του ΚΚΕ για τους οδικούς άξονες

Σύσκεψη με θέμα: «Τα διόδια και η πρόταση του ΚΚΕ για τους οδικούς άξονες» διοργανώνει για σήμερα η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ.

Καλεί λοιπόν όλους τους φορείς των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, τους επαγγελματοβιοτέχνες και όλους τους Σερραίους να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το πώς μπορούμε να σταματήσουμε την λειτουργία των διοδίων.

Μιας και θεωρεί ότι δεν είναι αργά για κάτι τέτοιο, αρκεί να υπάρξει οργανωμένη αντίδραση.

Το κόστος διέλευσης συμφωνεί πως τώρα είναι μικρό , αλλά κανείς δεν μας διασφαλίζει ότι θα παραμείνουν οι τιμές και στο μέλλον» και πολύ σωστά μάλιστα.

Πάντως στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα από δεξιούς δημάρχους γίνεται ένας χαμός με τα διόδια

Και μάλιστα την υποστήριξη των βουλευτών όλων των κομμάτων για τη ματαίωση της κατασκευής και λειτουργίας πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα ζήτησε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδη

Προσέξτε μάλιστα πως στην σύσκεψη το παρών έδωσαν οι βουλευτές

  • Δημήτρης Βαρτζόπουλος της Νέας Δημοκρατίας,
  • Δώρα Αυγέρη του ΣΥΡΙΖΑ,
  • Γιώργος Αρβανιτίδης του ΚΙΝΑΛ,
  • Λεωνίδας Στολτίδης του ΚΚΕ,
  • Κώστας Χήτας της Ελληνικής Λύσης,
  • ενώ εκπρόσωπό του απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.
  • Μετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, καθώς και οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Γιώργος Γλώσσης και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Ο δήμαρχος Δέλτα εξήγησε τους βουλευτές ότι η λειτουργία των διοδίων στο συγκεκριμένο σημείο θα προκαλέσει τεράστια ζημία στην περιοχή, οι κάτοικοι θα πληρώνουν δύο φορές διόδια για να πάνε στις δουλειές τους, ενώ διόδια θα πληρώνουν και οι αγρότες για να πάνε στα χωράφια τους.

Επιπλέον, εξήγησε ότι ο κόμβος στον οποίο γίνονται τα διόδια είναι ημιτελής καθώς έχει έξοδο μόνο προς Θεσσαλονίκη και επανέφερε το αίτημα για μετακίνηση του σταθμού διοδίων των Μαλγάρων, νοτιότερα προς το Κλειδί, ώστε να μην επιλέγεται από τους οδηγούς φορτηγών η παράκαμψή τους μέσω της Χαλάστρας.

Θα μου πεις εδώ δεν έχουμε τέτοια περίπτωση, αλλά όσο νάναι μια κινητοποίηση δεν θα μας χαλάσει;

Δείτε εδώ τις τιμές των Διοδίων Σέρρες – Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here