Οι υπεύθυνοι για τις σχολές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Τρέχουν να προλάβουν …

Η Θεσσαλονίκη γέμισε φοιτητές μιας και τα μαθήματα σε όλες τις σχολές ουσιαστικά ξεκίνησαν με μοναδική παραφωνία τις σχολές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ).

Και αυτό γιατί με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, η έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, καθώς υπήρχαν ζητήματα κυρίως σε ό,τι αφορά την καθαριότητα των κτιριακών χώρων.

«Προχωράει η οριστική επίλυση όλων των εκκρεμών θεμάτων και την Τετάρτη νέα Διοικούσα θα ελέγξει την πορεία τους, ενώ εντός της εβδομάδας ρυθμίζονται τα εκκρεμή θέματα και προχωράμε κανονικά στη διά ζώσης εκπαίδευση», δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ, Αθανάσιος Καΐσης, ενώ σήμερα στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής αναμένεται να γίνουν οι αναθέσεις σε ό,τι αφορά των διορισμό μέσα από διαδικασίες ΑΣΕΠ συνολικά 74 καθαριστριών, σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις και διαδικασίες που προηγήθηκαν.

Το κατά πόσο θα προκάνουν είναι ένα ερώτημα, αλλά το μεγαλύτερο είναι γιατί δεν έγινε κάτι για να μην χάσουν τα παιδιά τα μαθήματα;