Στο φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ εμβολιάστηκαν 501 Σερραίοι

Πάνω από 400 άτομα έδωσαν χθες το παρών στη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών με τη 4η ΥΠΕ στο φουαγιέ του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου.

Το παρών μάλιστα έδωσε και ο κ. Τσαλικάκης, όσο και η κ. Χατζοπούλου, καθώς η 4Η ΥΠΕ έδωσε το παρόν για τρίτη συνεχή φορά με κινητή μονάδα εμβολιασμού στις Σέρρες και με έξι εμβολιαστικές γραμμές , αλλά και τη συμμετοχή όλου του υγειονομικού προσωπικού των Κέντρων Υγείας του Νομού μας

Φυσικά οι Σερραίοι δεν τους χάλασαν το χατήρι μιας και προσήλθαν δεκαπλάσιοι δημότες να εμβολιαστούν συγκριτικά με τη συμμετοχή που υπήρχε στις 14 Οκτωβρίου του 2021

Μάλιστα όλοι οι φορείς, όπως η 4η Υ. ΠΕ., το Γ. Ν. Σερρών, ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών , η Π. Ε. Σερρών, ο Δήμος Σερρών, η Εκκλησία, τα Κέντρα Υγείας αλλά και το Επιμελητήριο έδωσαν και το δικό τους ηχηρό παρών και ειδικά μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων

Πετυχημένη χαρακτήρισε την δράση και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης που ήταν παρόν στην δράση μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, αλλά και τον βουλευτή Τάσο Χατζηβασιλείου, αλλά και τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νίκο Φαρμάκη.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς, που από νωρίς βρέθηκε μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ.Δημήτρη Γιαννάκη, στο χώρο του ΔΗΠΕΘΕ, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που συμφώνησαν να υλοποιήσουν όλοι οι τοπικοί φορείς, με στόχο την αναχαίτιση της πανδημίας.

«Χαίρομαι που η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, γεγονός που καταδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι Σερραίοι αντιλαμβάνονται πως το μόνο όπλο μας απέναντι στην πανδημία είναι το εμβόλιο. Εύχομαι σήμερα να πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα και ο ρυθμός των εμβολιασμών και στις Σέρρες να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Το Επιμελητήριο Σερρών θα συνεχίσει να συνδράμει σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία πάντα με όλους τους υπόλοιπους φορείς», τόνισε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Και αν μη τι άλλο αυτό δηλώνει και η συνεχής παρουσία του!