Δομή Προσφύγων:Προσωπική ή πολιτική απόφαση η μεταφορά των σκουπιδιών;

Δομή Προσφύγων:Προσωπική ή πολιτική απόφαση η μεταφορά των σκουπιδιών;

Δεν ξέρω αν είναι προσωπική η πολιτική η απόφαση για την μεταφορά των σκουπιδιών από την δεύτερη δομή των προσφύγων ή απλά μια μορφή πίεσης προς την ΔΟΜ, για να ασχοληθούν επιτέλους και με το κόστος της αποκομιδής των σκουπιδιών, αλλά η εικόνα και μόνο τόσο μέσα όσο και έξω από τις εγκαταστάσεις της δομής είναι για κλάματα!

Να αναλάβει ο ΔΟΜ το ζήτημα των σκουπιδιών και το κόστος υγιεινής στις δομές των προσφύγων;

Συμφωνώ απόλυτα πως ο ΔΟΜ θα έπρεπε ήδη να είχε αναλάβει το κόστος της αποκομιδής, αλλά έτσι όπως πάμε σε λίγο θα έχουμε και θέματα …υγιεινής !

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σερρών κ. Καρακολίδης ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η χρέωση θα γίνει στο ΔΟΜ αναδρομικά.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε πώς «περιμένουμε κάποιο έγγραφο και κάποια πληροφόρηση όσον αφορά τη δομή. Δεν έχει έρθει κανένα έγγραφο στο δήμο, κάποια ενημέρωση που να λέει ότι θα πρέπει να κάνετε την αποκομιδή των απορριμμάτων. Αναμένουμε και περιμένουμε»

Έμαθα και εγώ όπως και όλοι οι Σερραίοι πως η υπηρεσία καθαριότητας αποφάσισε να τοποθετήσει κάποιους κάδους στη δομή, γιατί δεν είναι εύκολο οι υπάλληλοι να μαζεύουν τα απορρίμματα με τα χέρια, αλλά αν έχουν δίκιο όσοι λένε πως τα σκουπίδια και ο όγκος τους είναι ένα μετρήσιμο μέγεθος, όσον αφορά τον πλούτο ενός τόπου, λογικά στην δομή υπάρχει πολύ χρήμα!

Και από σήμερα και όλα τα παιδιά θα έχουν και την απαραίτητη …παιδεία!

Με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ κάποιοι γονείς ετοιμάζουν δυσάρεστες εκπλήξεις στα σχολειά τους.

Χωρίς καμία ενημέρωση, τόσο των τοπικών αρχών, όσο και όλης της κοινωνίας

Μήπως τελικά θα πρέπει να γίνει αυτή η σύσκεψη που τόσο περιμένουμε και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις όσο είναι ακόμα… νωρίς;

Γιατί αν ανέβουν και άλλο οι τόνοι, θα μετρήσουμε….θύματα!

Να μου το θυμηθείτε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here