15 εκατ. Ευρώ στο Δρομέα από το γερμανικό στρατό

Υπεγράφη σύμβαση διαρκείας δύο ετών και επιπλέον δύο (2+1+1 έτη) για την παραγωγή 60.000 ηλεκτρικών ρυθμιζόμενων γραφείων

Υπεγράφη μεταξύ του γερμανικού Στρατού και της εταιρείας «Παπαπαναγιώτου Α.Β.Ε.Ε.Α. ΔΡΟΜΕΑΣ», μετά από διαγωνιστική διαδικασία, σύμβαση διαρκείας δύο ετών και επιπλέον δύο (2+1+1 έτη) για την παραγωγή 60.000 ηλεκτρικών ρυθμιζόμενων γραφείων, προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.

Η νέα αυτή σύμβαση είναι επιπρόσθετη της σύμβασης των 5 εκατ. ευρώ

Η νέα αυτή σύμβαση είναι επιπρόσθετη της σύμβασης των 5 εκατ. ευρώ, διαρκείας 4 μηνών, για την παραγωγή ειδικών ερμαρίων, που υπεγράφη στις αρχές Νοεμβρίου 2019.

Η έναρξη των παραδόσεων και των δύο συμβάσεων θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου του 2020

Η έναρξη των παραδόσεων και των δύο συμβάσεων θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου του 2020 μιας και οι τεχνικές προδιαγραφές των παραγόμενων προϊόντων είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα Ε.Ν. για την εργονομία, την ασφάλεια, την αντοχή, τις απαιτήσεις των γερμανικών GS και κατά την παραγωγή τους εφαρμόζονται οι απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ISO για την Ποιότητα, την Περιβαλλοντική Διαχείριση, την Υγεία και Ασφάλεια τα οποία εφαρμόζει η εταιρεία.

Αμ πως 

Μόνο άσχημα νέα θα σας μεταφέρουμε;

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here